Gårdagens shopping

Ja det blev som sagt lite småshopping med mamma. Litegrann inhandlades faktiskt, o här kommer det



/Armband Lindex 49.90:-/


/Leggings frk. 199:-/


/Kavaj/jacka HM 399:-/

Behöver jag ensmäna at jag är nöjd? Ifall någon nu missatet så är jag nöjd ^^ Tack för mig! 

you rock the world

Snälla, plåga mig inte mer.
Jag har varit med om tillräckligt,
mer än de flesta vet,
mer än jag skrivit om här i bloggen.

Jag stod hand i hand med döden,
jag låg inlåst i 1,5 månad.
Jag skar mig så djupt att pappa börja gråta
pappa som aldrig gråter 

Jag älskar mina nära o kära
ni är obeskrivligt bäst
ni rockar världen!
 

gråter o gråter...

Oh ... jag kan bara inte sluta gråta. Jag har faktiskt ingen aning om varför men det behövs. Allt det onda rinner ut nu.

Imorgon ska jag till Sankt Lars. Jag kommer gråta, skrika och streta emot. Men det är så det får bli, för jag orkar inte mycket mer nu. En kycklingburkare är vad jag har ätit idag, jag pallar inte med något annat.


biotajm

Nu skall jag, pappa och syster på bio.
Väldigt mysigt måste jag säga!
Vi höres imorgon eller lite senare!
För mycket känslor för tillfället.
Tur i alla fall att jag har världens bästa katt

Kram!

Ångest och sådant.

Fullspäckad helg skulle jag vilja kalla det. Malmöfestival i fredagskväll och kräftskiva igår/inatt. Men jag tror inte någon har haft en lika bra helg som jag. Och ingen är nog i närheten så trött som jag.

Nu sitter jag här med världens ångest, inte alls roligt. Ska ut och träna nu, ska bli så jäkla utmattad att jag inte kan stå upp sen... Fan vad härligt.

Imorgon ska jag fixa APU-plats, shoppa och träna. Träning får det bli varje dag nu, ska till Lund på tisdag och jag bara måste ha gått ner i vikt nu. Pallar inte med skolan och allt, ligger fan och gråter varenda kväll över det. Men sånt är livet, snart börjar skolidrotten och jag får inte vara med. Nog för att jag blivit särbehandlad innan men nu... Bara för jag svimmar överallt... 

Dagen ska nog bli rätt chill ändå. Förrutom träning ska jag vara ute hos kaninerna och fixa lite. Har ju precis blivit jourhem så måste fixa o måla litegrann så det är klart.

Ska bomba bloggen med bilder sen ^^ PUSS

En huvudlös dagens outfit...

Som rubriken säger, men känner att jag behöver byta om inför ikväll...


Linne Shock/Tröja Ed Hardy/Jacka Vero moda/Shorts Cubus/skärp Amisu/byxor Twilfit/skor Converse/

KaerleK

Kärlek på riktigt är detta

Saknar min stil litegrann faktiskt.
Piercing i näsan, mörkt hår o skinnjacka.
Och föramförallt...42 kg...
Kan det bli bättre?
Nej verkligen inte! PUSS


Helkväll!

Slutar vid 11.
Vet att ni är avundsjuka.
Sedan blir det en helkväll i Malmö.
Med underbara människor.
Längtar som bara den.

Vi ses där va?!

Dagens outfit o sånt...

Godkväll
Hoppas som vanligt att alla har det superbra!

Inte för att tråka ut er om min dag men har faktiskt varit i skolan nästan hela dagen. Vaknade imorse av att en underbart söt katt sprang på min mage, jag gick upp och lite senare bort till skolan. Hela förmiddagen var det mest chill. Höll på och svimma när vi var på ICA men det löste sig fint och hela eftermiddagen skrev vi ett brev på engelska samt blev fotograferade. För en gångs skull tror jag att jag blev hyffsat bra. Det kändes så i alla fall.

Nu sitter jag här hemma med mat i magen och är ganska så nöjd. För tillfället är jag byxlös men det ska vi snart ändra på. Är man ett naturbarn så är man ^^

Imorgon blir det skola igen för hela slanten. Skulle faktiskt behöva fixa APU-plats. Någon som har idéer? Har nämligen brist på sådana för tillfället.

Som vanligt är jag galet shoppingsugen. Någon fin tunika hade inte suttit fel med ett par tjocka strumpbyxor. Oh, jag vill ha jag vill ha.

Nej vi hörs lite senare eller imorgon! KRAM!

Slänger upp en dagens outfit också (tur man inte ser onstig ut i ansiktet av den där spegeln^^) 
/Jeans Cheap monday/Linne Lindex/

fotografering :O

Så blir detta sista inlägget för idag, alldeles strax ska vi åka till stugan. jag, pappa och min älskade katt. Så trevligt så. Men först blir det mat. tyvärr..

Satt innan och tänkte på skolan och insåg att det är fotografering imorgon. Shit liksom, vad ska man ha på sig?Det slutade med att jag bestämde mig för en halvtråkig outfit, bild kommer imorgon!

Och förresten, TACK för alla peppande kommentarer, NI är grymma, glöm aldrig bort det. Vill bara krama om er allihop. TACK!

Småshopping

Jaha hur ska man då inleda detta lilla inlägg? Alltid lika svårt.

Mamma väckte imorse vid halv tio, skönt att sova länge igen! Sedan åkte vi till Lund och träffade behandlarna. Kan inte riktigt sätta fingret på om de var nöjda eller inte nöjda. Vägrade i alla fall att se vikten men ångrar mig nu i efterhand, hade gärna vetat om det så jag inte blir chockad av de höga siffrorna nästa gång.  För övrigt gick kontrollen rätt bra, var riktigt nära att svimma när jag skulle resa mig och min temp. var 35.3 så bortsett från det så...

Efteråt gick jag och mamma nere på stan en runda och liiite shoppat blev det. Egentligen behöver jag verkligen INTE kläder men ett par jeans (det 23:e paret i samlingen för att vara exakt) skadar ju aldrig

Nyss hemkommen och nu ska jag mest ta det lugnt. Är hur trött som helst och har bara lust att sova. Men icke sa nicke det får jag inte så ska försöka sysselsätta mig med en massa annat. 

Måste förresten packa till ikväll också. Ska sova i stugan med pappa, han ska färga mitt hår för andra gången ^^ Imorgon blir det skola igen såklart. Påminner mig själv att skaffa ett hänglås till skåpet, lite väl jobbigt att bära med sig datorn hem.  



/T-shirt DKNY/

/Jeans Cheap monday/

Blondin

Så var då första dagen i skolan avklarad, som jag skrev innan vet jag inte om det kändes bra eller dåligt.

En glad nyhet är i alla fall att igår färgade pappa mitt hår, och ja ni läste rätt! PAPPA, han är bäst min pappa! Så är det bara
En andra glad nyhet är att jag i princip har flyttat ner till stugan på vardagarna. Bara en km till skolan, rakt genom skogen och där är SÅ mysigt! Bilder lovas när där är helt färdigrenoverat.

Som ni förstod innan så ser jag inte direkt fram emot till imorgon men det skall också göras!

Nu är jag extremt trött så det får bli att sova och jag bloggar imorgon då jag vaknar.

Bjuder på en extremt dålig bild. Har gråtit så sminket ser hemskt ut och det blåser ute så håret är helt förstört. Förrutom det så mjo, är den okej.

/Linne Lindex/

puss!

Längesen var det jag bloggade nu, rätt skönt att pausa ibland. När det blir för svårt liksom.

Idag vägde jag mig, har gått upp riktigt mycket, är fett orolig att ajg tne ska sluta gå upp i vikt. Antagligen blir det så, att jag bara fortsätter. Har sett skräckexemplar och jag är livrädd! Bokstavligt talat.

Idag börja skolan, det kändes riktigt konstigt. Över ett halvår sen jag satte min fot där inne sist. Vet inte om jag ska känna det positivt eller negativt.

Imorgon blir det ingen skola, ska till Äckel-St Lars o träffa behandlarna. Sist blev det bråk kring vågen, jag grät som en idiot och dom andra drog i mig. Att det ska vara så svårt. Jag är tjock nu, det räcker!

Detta inlägget är knappt värt att läsa, för det innehåller bara en massa negativt men sånt är livet! Uppdaterar ordentligt när jag orkar. 
 
Puss på alla underbara människor!

massa dumheter!

Godkväll sötnosar!
Och så har ännu en dag passerat. Tydligen har de flesta börjat skolan idag, men inte jag och glad är jag för det. Börjar först på tisdag. Ska bara gå 25-50% i början och sedan succesivt gå mer och mer.

De två kaninerna är sålda och endast ett fåtal finns kvar. Men hade inte tänkt sälja allihop faktiskt. Ett par tre stycken är aldrig fel.

Just nu sitter jag och lyssnar på Shakira och tänker. Det är väldigt mycket tankar när jag sätter mig framför denna datorn. Här har jag suttit när jag mått som sämst, när jag inte kunnat stå upp, när jag var skinn och ben, när jag skadat mig och vid många fler tillfällen! Som tur är har det allra underbaraste också ägt rum här (ja inget snuskigt höhö)

Imorgon ska jag som sagt till Sankt Lars. Kanske är bara en av mina behandlare där. Hoppas nästan på det för då pratar dom inte dumheter. Vägrar fortfarande att väga mig, tänker inte må dåligt i veckor bara för en dum våg. Nej, låt mig va säger jag bara!


Bilden är två år gammal och river upp så fruktansvärt mycket känslor, börjar till och med gråta när jag kollar på den. Den dagen skickade min dåvarande pojkvän ett så fruktansvärt gulligt sms jag aldrig kommer glömma!

Massvis av kramar!

För en gångs skull gick jag upp riktigt tidigt imorse, klockan halv sju. I och för sig somnade jag om igen och sov till tio men det är en annan femma.

Sedan dess har jag städat, städat och förberett litegrann inför ikväll. Ska faktiskt åka upp till Bromölla och sälja två kaniner. Riktigt skönt att bli av med dom.

Nu ska jag bara göra mig i ordning och plocka undan lite till så är jag klar för idag.

Imorgon ska jag till Sankt Lars. Undra vad dom kommer säga om armarna, illa! Men vet om i alla fall att jag gått upp i vikt, tyvärr så på den fronten är det lugnt. Kommer ändå vägra vägningen. Hatar det verkligen!

Hoppas ni alla har det bra !

KRAM! <3


Hej Ångest!

Ångesten bankar på mig riktigt hårt!

Måste ut och springa innan jag gör något riktigt dumt, det är nära nu!


Småshopping

Lite småshopping såhär på måndagseftermiddagen!


Topp Cubus 149:-


Trosor New Yorker 69:-


Dagens outfit

Dagens outfit kommer här, som på beställning!
Min trasiga arm fick också vara med på ett hörn^^

Tröja Marwin/Leggings Zoul/Skor Björn Borg

sYsKoNkÄrLeK




Ä k t a  S y s k o n k ä r l e k


Hel igen

Godmorgon solstrålar, hoppas ni har sovit gott!
Efter många om och men somnade jag rätt så gott på soffan. Gårdagen blev verkligen som den skulle, fredag den trettonde!

Vi kom till vårdcentralens akut och det hade gått för lång tid för att sy så jag blev ihoptejpad på två ställen. Det var på tal om Lund igen och om jag verkligen skule få följa med hem. Shit vad rädd jag blev! Pappa sa att det var okej men nu vet jag. Ett snesteg och dem skickar dit mig. Det värsta är att detta avskräckte inte mig utan jag är tvungen att fortsätta, det är någon som säger det till mig! 

Idag skulle jag egentligen iväg och träffat en massa folk och ha trevligt men med armen känns det inte så passande, den är rejält svullen. Istället ska familjen ner till stugan och sova där inatt. Ett par goda vänner bor på campingen där i närheten så vi får nog påhälsning.

Har ingen aning om vad som annars händer idag, lyssna på musik och tänka. Så får det bli!

KRAMAR i massor!

Bjuder på en RIKTIGT gammal bild :) Vad jag saknar den tiden!

damn

Fan också!

Egentligen har jag inget vettigt att skriva men ska antagligen ner till vårdcentralen om en liten stund. Bli sydd och sånt skit. Så kinkiga föräldrar kan vara ibland, det var ju inte meningen att det skulle bli så djupt. Och de tror mig inte..

Men men för att gå till något lite positivare, dagens matintag; ingen frukost, lunch soppa 50 kcal, gurka 10 kcal, 1 glas fun light 2 kcal, totalt 62. Dagens träning; kondition ca 50 kcal så nästan jämt är det. 
Får se vad det blir ikväll har absolut ingen aning. En väldigt god vän kommer hit så vi ska mysa och ha trevligt. Tyvärr åker han hem redan ikväll. 

Förlåt, det känns som att jag sviker en hel hög med människor när jag snackar såhär, men dagen kommer snart där jag börjar om. Börjar gå mot den andra sidan, den som ni har valt! Jag längtar litegrann faktiskt.  


hjälp


Jag behöver hjälp, vilken av dessa är snyggast?

negativt negativt negativt

Åh vad jag blir ledsen, att maten alltid ska få förstöra! Precis när jag blivit på bra humör kommer den och förstör.
Vill helst av allt sluta och äta, bara svälta tills jag inte kan stå längre. Just nu hade det varit det lättaste av allt.
Tyvärr fungerar det inte så längre, föräldrarna har stenkoll på varenda steg man tar. Ett snesteg och jag får inte vara hemma längre.

När det är som värst kommer det vassa fram, skär tills det rinner blod ner på golvet. Sen låser man in sig och somnar av smärtan. Det är så det får bli ikväll, det känns så. Egentligen skulle jag träffat en av mina bästa vänner. Jag är inte den som sviker men ändå gör jag det. Fan ta mig! Jag borde dö!

På måndag måste jag till UM, Fan också det var inte såhär det skulle bli! Och nu är jag tvingad att åka till Sankt Lars på Tisdag. Hatar det stället och hatar behandlarna där. Shit vad negativ jag är! Vet inte vad som händer om jag vägrar, tror inte jag vågar. Psyket ligger nog nära då o dit vill jag aldrig!

Jaja, over and out

Vaknade HELT själv :D

Hejhej sötnosar!
Hoppas att allt är bra med er, det förtjänar ni verkligen!
Jag själv vaknade av mig själv imorse, helt fantastiskt vad jag blev glad av det! Tar ju medicin på kvällarna som gör att jag sover tolv timmar vare sig jag vill eller inte. Dagen började alltså mer än bra!

Nu om en liten stund ska familjen iväg till IKEA, bäddsoffor, bord med mera ska inhandlas till stugan. Det kommer bli perfekt!

Ingen frukost har blivit äten idag, BRA. Har min "diet" att följa. Ner ska jag i alla fall, hur det än går till! Hoppas verkligen inte att vi ska äta lunch på IKEA, får ta med min soppa ifall att...
Jag har verkligen ingen aning om ifall vi ska till Sankt Lars i veckan. Egentligen ska vi nog men jag vill verkligen inte. Eller den dag jag vet att jag gått ner går det bra. Klarar verkligen inte av att ställa mig på deras vågen och ha gått upp. Det är samma som dom skulle säga åt mig "Ta livet av dig".

Slänger in en liten dagens outfitbild! Ser så fruktansvärt tjock ut på den bilden men i alla fall, ni får blunda !


Shorts HM Barn/Linne Marwin/Kavaj BikBok

god kväll

Godkväll era finisar!
Jag måste bara dra upp först och främst hur roligt jag haft de senaste dagarna. Underbara dagar med underbart folk, mer behöver jag inte säga!

Påbörjade ett inlägg imorse och när jag så gott som skrivit färdigt stänger datorn helt oväntat av sig. Grr vad irriterad jag blev. Men inte lönt att tänka på det,

dagen har också blivit hyffsad, först och främst har jag och pappa varit i Ystad och jobbat på stugan, så nu är jag helt vit om mina händer av all färg. Det börjar dra ihop sig mot slutet av den invändiga renoveringen. Bilder lovas självklart, det är en enorm förrändring.

Hade tänkt påbörja min nya "diet" idag men tack vare pappas uppmärksamhet gick det inte. Så imorgon skall jag alltså påbörja den, måste verkligen gå ner i vikt nu innan skolan och allt. Jag vet mycket väl att såfort skolan börjar kommer jag rasa i vikt, så har det gått de andra åren i alla fall.

Vet inte varför jag skriver detta, men i alla fall.
Dagens Matintag: 1/3 kebabtallrik och det är allt för idag. Vad kan det ha varit? Typ 500 kcal eller något i den stilen, alldeles för mycketi alla fall! Kanske en halv "varma koppen" ikväll, 40 kcal då alltså.



Dagens vill ha



Och nu drar jag till båstad, bilder kommer på tisdag !
Ha det bäst!

TJA!

Tja! (För att inleda inlägget lite annorlunda)
Då sitter man här än en gång. Imorse var faktiskt första dagen jag vaknat av mig själv vid tio. Annars brukar jag bli uppsläpad vid tolv och är vanligtvis inte färdigsoven. Men men, glad är jag (:

Om tre timmar bär det av till Båstad med en av mina bästa vänner, riktigt härligt skall det bli! Kan knappt vänta.

För tillfället håller jag på och återställa min iPhone (Jag fick en ny) och lyssnar på musik. Härligare kan det knappt bli!

Inget sankt Lars blir det nästa vecka (skulle jag gissa på). Jättehärligt ar det att bestämma själv. Kan äta vad man vill, när man vill och göra nästan vad man vill!

Oh, inatt hade jag en underbar dröm, önskar bara att den var sann. Jag gick ner tio kilo på två dagar och var jättesmal och fin. VIsserligen blev jag inlagd i slutet av drömmen men om man bortser från det var det helt underbart, jag var odödlig!

Bjuder på tre våriga bilder, sitter nämligen vid min gamla dator där endast gamla bilder finns

 

 


Gårdagens outfit och annat grejs

Hur inleder man bäst ett blogginlägg? God eftermiddag, kanske?

Att skriva lite grann om dagen är ganska olämpligt då jag precis vaknade så det blir väldigt ointressant.
Skulle ha ridit nu i eftermiddag men orkar inte med på gund av en väldig ångest. Istället åker jag med familjen till Ystad. Där stannar jag med syster och bror när föräldrarna ska på middag hos ett par vänner.

Imorgon ska familjen iväg till Tosselilla, trevligt värre! En massa familjemys.

Skulle egentligen till S:t Lars i veckan men vägrar åka dit och det var lättare än jag trott. Det är tydligen frivilligt så jag kan i stort sett bestämma själv att jag inte vill. Frivilligt är det väl tills mamma inte klarar av det längre. Det blir det tvång men än så länge går det fint.
Känner att jag gått upp i vikt, inget roligt alls så innan jag ska väga mig måste jag gått ner! Blir verkligen lack annars!

/skjorta Gina tricot/ Shorts Cubus/ Bälte Vero Moda/

fippbild

Har egentligen inte så mycket att skriva

Dagen blev helt enkelt inte så bra som jag hoppats på, jag kom precis hem och snart ska vi äta. Har megaångest och börjar gråta när som helst. Ah gud så jobbigt!

Ikväll ska jag minsann vara ute, det är rätt så fint väder och man får ju passa på!

Bjuder på en liten flippbild från min sida ^^

Christian Ekelund

För det allra första vet jag inte om du kommer läsa detta, tror knappt det men vill berätta, för alla borde ha någon som dig! 
Ja det hela började egentligen med att du var tillsammans med min bästa vän. Du var bra för henne, hon blev stark med dig. Det tog slut och efter sex långa månader var det du och jag. Vägen dit var krokig och jag var så otroligt dum! Jag var egentligen inte värd dig efter allt jag gjort men vi blev det i alla fall och jag var världens lyckligaste. Varför? Jo för jag hade världens bästa pojkvän

Sista veckan på sommarlovet var det du och jag konstant, vi bodde ihop. Jag minns de dagarna än idag, så underbara de var! Hur vi skulle se på film men det spårade ur och allt det vi gjorde tillsammans.
Skolan började, vi började olika skolor. Det fungerade ganska så bra. Med tiden mådde jag allt sämre, åt inget alls och snart gick det ut över dig. Det var du som skulle slippa allt sånt men det blev som det blev och ja, jag ångrar så fruktansvärt mycket att jag inte gav dig mer kärlek! Du var värd Allt! Du fanns alltid där.

Tiden gick och jag älskade dig över allt verkligen! I februari tog det slut, jag förstår varför och tycker du gjorde rätt. Men en sak som du sa till mig sitter fast i mitt huvud än idag. "Om vi är rätt för varandra kommer vi hitta tillbaka en dag". Jag tror dig, till 100%! Kanske inte nu, kanske inte om ett år men sen, ja kanske, det får tiden visa.

Den Christian Ekelund jag blev kär i var den som alltid ville ha rätt. Även om det inte alltid blev rätt fixa du till det så du fick rätt, den Christian som var väldigt allergisk mot hästar och när vi var och red blev du otroligt allergisk men du sa du inte kände något. Tror inte på dig där, du såg ut att lida otroligt! Christian som var den underbara, perfekta pojkvännen!

Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst, men det jag vill komma fram till: Du tog tag i mitt liv och rädda mig, när jag höll på att försvinna drog du upp mig igen. Jag ville aldrig lämna dig, och jag vill inte idag. Även om tanken finns där ibland så tänker jag på dig. Det var du som räddade mig! Jag älskar dig, igår, idag och för alltid. Även om det inte längre är VI <3


Hästmedicin

Godmorgon underbara människor.

Jag kände att efter det där sista inlägget igår var det inte läge att skriva något mer. Jag har sovit på saken, läst era underbara kommentarer och kommit fram till att jag fortsätter som jag gör för tillfället. Bra? Nja tveksamt men det duger för mig.

Kollade precis igenom mina bilder, och hittade en gammal på mig (osminkad, ofixad) och min underbara häst. Hästar är bästa medicinen! Eller hur, håller ni inte med?

Idag ska jag inte göra så mycket, ska först och främst iväg till Ystad med familjen. Hade tänkt shoppa lite smått. AjaBaja, jag som ska hålla i pengarna. Aja, inget att göra åt det. Shopping är ångestdämpande :)
Ikväll ska jag nog till Lövestad och träffa N. Inget planerat men får jag för föräldrarna ska jag dit i alla fall.

I veckan har jag en extratid på S:t Lars, hmm jag undrar hur det kommer gå. Har jag gått ner lägger dom in mig och blir jag inlagd sondar dom mig. Alltså hoppas jag innerligt att jag får vara kvar hemma!

Vad ska ni göra idag? :)


Så besviken så

Tappade orken... igen. Svartnade för ögonen gjorde det och jag braka ihop. Visserligen tillhör det nu vardagen men vad gör man. Jag är inte beredd att börja äta normalt igen, jag vill inte börja leva normalt. För jag är så trött på det, på alltihop! Läkare, kuratorer, psykologer som alla säger samma sak "Vi ökar medicinerna ska du se det blir bättre". Livet går inte ut på att vara hög på mediciner dygnet runt. Livet ska man leva drogfritt!

Kom in precis och berättade för mamma. Blev uppskickad på rummet för att ligga i sängen. Här känner jag mig hemma och här är jag trygg. Ingen kan ta det ifrån mig! Aldrig någonsin!

Fick precis reda på att jag ska börja halvtid i skolan till hösten, det suger! Jag vill ge allt eller inget, inget halvt. Förra året gick jag halvtid runt jul och hade IG i alla ämnen, det sög! Men de kanske har rätt, jag är inte beredd att satsa fullt ut. Jag kommer gå ner mig, ner i skiten, röker dagarna i ända, super skallen i småbitar på helgerna och sitter uppe hela nätterna. Det jag vill komma fram till är att jag tror de har rätt... Hur mycket jag än vill dölja det kan jag inte.

Till hösten ska jag resa, bort från den mörka vardagen, bort från allt det trygga. Jag tror det kan vara bra för mig, som en nystart! Fast innerst inne vet jag om att den veckan kommer allt gå perfekt och när jag kommer hem går jag ner mig igen. Det är så jag fungerar. Man kan inte riktigt lita på mig, hur mycket jag än vill det.

Nu skrev jag ett enormt långt inlägg, det känns bra. Där står en massa jag tänkt på länge, väldigt länge och behöver få ur mig. Nu ska jag kolla på Mordkomisionen och uppdatera mig hemsida. Jag är trött, riktigt trött. Ändå har jag bara varit uppe några få timmar. Gud vad livet är orättvist ibland!


Update från min sida :)

Hejsan svejsan!
Lite smått halvtråkig dag som antagligen kommer bestå av en hel del jobb. Pengar ska det bli av det minsann, till Gran Canariaresan!

Målning, gräsklippande och en massa liknande kommer det bli resten av dagen. Och lite fotograferande förståss, måste lägga ut nya bilder på ungarna och idag när det är sol är det perfekt fotoväder.

Bjuder på en bild när min underbara syster ägnar sig åt kaninen Flume. Hon är själv ute och går med honom och det är inte så hemskt som det ser ut, Flume verkar trivas!

Slänger antagligen upp fler bilder lite senare och kanske en liten uppdatering om hur allt går. Sålänge får ni ha det så bra!