en gång för alla...

så hade jag tänkt berätta vad som faktiskt har hänt de senaste dagarna...
Illamående och äckligt nervös. Så kan jag nog beskriva måendet just nu.

I alla fall var jag ju på St Lars i torsdags, remember?
Allt gick hyffsat. Anade såklart inget konstigt, allt var som vanligt. Lite gråt, lite halvdåliga värden, hyffsad vikt och ja rubbet.
Men...
I Fredags kväll ringde läkaren från St Lars. Efter många långa minuter la mamma på luren och uttryckte "Jag är chockad". Läkaren hade ringt till Behandlingsavdelningen i malmö (Behandlingsavdelningen för svårt sjuka anorexipatienter -.-) och sagt att jag kom på kvällen, för det var akut.
Riktigt så blev det inte! Mamma ringde till behandlingsavdelningen och bestämde vi skulle komma in på lördag kl. 11 för inläggning.

Lördag klockan 11 befann vi oss i Malmö, med väskan med oss. Väl inne blir vi visade till väntrummet. Inget verkar va i sin ordning. Det visade sig att läkarna där inne blev ovänner, remissen hade råkat komma till psykakutavdelningen (vilket jag totalvägrar att bli inlagd på igen) och det hela slutade med att min gamla kontaktperson från förra inläggningen kom inrusande när jag störtgrät. Åh vad hon är gullig! Det visade sig att hon flyttat med till Malmö och jobbade numer på psykakuten där.

Till sist, efter helt extremt mycket tårar, hårda ord och regler kom dom fram till att jag skulle få vara hemma ett par dagar till (om jag klarar av det, annars ska jag ligga på akuten). I början på nästa vecka (måndag) ringer de från behandlingsavdelningen och jag får min inläggningstid. Så nu börjar helvetet rent ut sagt, där kommer jag inte ifrån förrän jag är frisk :'(. Det kommer antalgigen inte bli så mycket uppdatering efter måndag, jag har ingen aning.

Det jag vill säga är Jag blir nu inlagd för andra gången nu (och förhoppningsvis sista) och jag är totalt knäckt. Det här är det värsta som kunde hända. Kan verkligen inte sluta gråta :'-(

För mycket fritid ?


... som sagt har nog lite för mycket fritid...
och är fortfarande illamående och skakis efter gårdagens utfärd och beslut ):

KITTYS


N E R V Ö S

Nu ska jag och mamma ut på äventyr, detta kommer bli läskigt! Återkommer med mer info när jag vet mer...

TA FUCKING HAND OM ER! LIVET E KORT!

jaa

Jag vet inte vad jag ska säga men jag återkommer med lite info ikväll.
Det går inget bra idag.
Fick ett väldigt tråkigt besked.
Men vafan, ta hand om er!
Jag återkommer!

min dag i text.

Ja, så kom vi till det där med dagen igen. Vet ju att ni tycker det är sååå intressant att läsa om mina ohändelserika dagar men idag får ni stå ut. Man vet ju inte hur länge man lever (:

Klockan halv nio intog jag sittposition i Ystad hos Carlos. Underbar man det där, och fina naglar fick jag till specialpris. Det där om att han var gay. Nja, jag är faktiskt lite osäker numera!
Efter detta begav jag och bror sig mot MAX för att äta lunch. Fortfarande hade jag flyt och fick ett års frikort på MAX. (Tack?)
Jag och bror fortsatte våra små äventyr ut på stan och kikade litegrann i affärer, hittade ett par underbara skor från Wera men mina smala ben (som för tillfället är GIGANTISKA) var givetvis för små så skorna nästan ramlade av. Heh?

Jag och mamma fortsatte resan mot Lund och St Lars. Usch säger jag bara. Med andan i halsen kom vi fem minuter för sent men de var ingen fara. Jag kan ärligt säga att jag inte har gråtit på flera månader. Vi kommer in i undersökningsrummet, jag sätter mig i mammas knä och börjar störtböla. WTF liksom? Okej lite glapp i hjärnan där? Nja kanske. Vägrade vägning men det slutade med att jag gått upp i vikt, lite grann i alla fall. Sorgligt men sant. (Har man anorexi så har man tyvärr det) Mitt bölande höll i sig ända tills vi skulle gå. Lite medicinsnack blev det och värdena såg inte alltför lovvande ut. Men värre kunde det ha varit!

Efter denna långa dag körde JAG oss först till solariet (Hur kom det nu in i bilden liksom?) o sen hem till vårt trygga hus!

Och nu sitter jag här i någon konstig ställning (Vem har sagt man måste vara normal?)

Woops, det blev länmgre än vad som var meningen men läs för guds skull. Det är jätteintressant! not

och för att tillslut variera inlägget lite lägger jag till en bild på mitt underbara solarie :D

Är vi roliga eller är vi roliga?

Ja, rubriken säger allt! Hehehe!

Syster ska till Stockholm i helgen helt själv och vi ville förbereda henne på det värsta... Storstadslivet är ju trots allt tufft, särskillt när man är 14 år och heter Sofie och är ashet (;
Så detta var alltså vad jag och mamma gav till henne i respresent

Och nej, ni behöver inte berätta att vi har kass humor, det vet vi (:

Kastar in lite mer senare, är på bra humör idag!

Mitt hjärta gråter

Hur kul låter inte det egentligen? Hjärtat gråter, wtf!?
Men mitt hjärta gör faktiskt det, eftersom att jag aldrig gråter. Är för stolt för det. Inte ens när jag är helt ensam kan jag, hur patetisk är man inte då på en skala?

Och så var det de där med allt vad man gjort under dagen, jag går hemma. Som ett litet barn bevakar mamma mig vart jag än är. Så jag inte gör det där lilla förbjudna, kräker eller liknande. Men hon är rar min mamma. Världens bästa tror jag faktiskt. Och en gång för alla, kommentera om du läser detta! Då blir jag glad, som ett litet barn.

Imorgon ska jag till Sankt Lars. Även kallat spökhuset (: Där är läskigt, som på tivoli när man åker spöktunneln. Hmm kanske inte riktigt men nästan. Jag är nervös på riktigt. Så nervös att jag måste gå och träna nu.

Mitt hjärta gråter, och varje gång det är så så skriver jag såhär lite udda. Men det får gå det också. Jag har ju trots allt världens bästa mamma (L)

Psst, glömde en viktig detalj, imorgonbitti. Redan kl. 9 ska jag till en gaysalong och fixa mina naglar. Hur lyx är inte det? :D Det är jag värd, hehe!

Sov gott!

Ligger och myser med kisen, om fyra timmar kommer mamma och väcker mig. Är det inte underbart? Näpp det tycker vi inte! Hoppas ni sover gott allesammans! (:


St Lars & sömnproblem

Om jag abra kunde gråta. En enda liten tår hade betytt så otroligt mycket. Istället ligger jag här i min säng med trasiga fingrar (Ja, det är nya sättet att skada mig, bita sönder fingrarna totalt). Bredvid mig ligger min ögonsten, mitt allt. Hera! Puss på henne!

Mamma fick tag på behandlarna idag, usch och fy. Känns inte som att de bryr sig ett dugg. Det var bestämt jag skulle dit en gång i veckan men de har inte hört av sig på tre veckor. Tack för det! I alla fall fick vi en tid redan på torsdag. Det betyder att jag inte kommer hinna gå ner ännu mer i vikt innan vägningen. Eller också så vägrar jag vägning. Den som lever får se.

Har übersvårt att sova nuförtiden men det är väl dags att försöka i alla fall, kramar!


En patetisk jävel

Synd bara att jag är så jäävla patetisk!

Jag varken kan
eller vill komma över dig.
Är detta normalt?
Allt du gjort för mig,
det vill jag ge tillbaka
En dag när jag kan
Och det är snart

Läser du detta, ja då vet du nu.
För jag tänker på dig varje fucking dag
och även om jag inte visar det
så är det DIG jag tänker på.
Ingen Annan!




Bakis o Förkyld

Argh, all min text försvann så det är bara att börja om.

En klassisk lördagseftermiddag skulle jag vilja kalla detta. Bakis & Förkyld, lite always. En riktigt härlig tillställning skulle jag vilja kalla det som jag ordnade igår, en riktig brakfest och dricka var det för hela slanten!

Nu serveras det kräftor där nere, vilket aldrig är fel. Höhö skulle nog kunna äta ihjäl mig på dem.

Fast först ska jag läsa igenom en blogg, en mycket patetisk sådan som är skriven av en jag hatar. Fy och blä!

Kramar!

Uh uh uh!

Okej, visserligen är det inte "imorgon" men detta duger säkert detta med (:

Mår för tillfället inte alls bra, rent fysiskt då alltså. Klydda aldrig med maten säger jag bara! Du kommer ångra det någon gång i livet. För att snacka lite "skitsnack" så har jag inte varit på toaletten på fyra dagar och sämre mår jag för varje dag som går. Så imorgon blir det antagligen ett doktors-besök igen, *suck*

Vid detta laget är jag sängliggandes, och kräks såfort jag ätit något. Inget vidare med andra ord! Men det går väl över det också.

Var nog bara det jag ville ha sagt,
eller jo förresten nu när jag ändå håller på och beklagar mig så... Innan idag när jag ändrade om på rummet slog jag i huvudet och AJ vad ont det gjorde, en stor bula har jag nu!

Imorgon har jag fullt schema men hinner nog klämma in lite bloggning. Lovar att komma med lite mer bildrika inlägg då, vet att ni längtar (;

Puss&Kram


Dumma!

Kollade igenom den gamla datorn på bilder och gud...
Vill ju bara gråta så mycket jag saknar det. Hur kunde det bli såhär?
Hade det inte varit för allt skit hade jag haft hur många vänner som helst, världens bästa pojkvän och världens underbaraste liv.

Vad har jag istället? ANOREXI! Fy fan för det!

Ja som ni märker är jag på depp-humör. Sorry för det. Jag återkommer imorgon!


Johnossi & Mohombi

Lite Johnossi blandat med Mohombi, så ser min tisdagskväll ut, härligt eller vad!?
Dagen har jag spenderat framför plugg , otroligt duktigt av mig. Så nu är halva engelskan färdig. Imorgon ger jag mig på resten och kanske ska jag påbörja svenskan.

För övrigt är jag på superhumör! Det äger om något!

På fredag är det  k l a s s f e s t! Självklart står jag som arrangören, like always. Hehe galet ska det bli men det är så det ska vara. FÖr er som läst tidigare är detta 3:e klassfesten jag ordnar på fyra månader. Snacka om bra klass!

Ta hand om er!

Bjussar på en lite äldre bild men som är helt ok!

lite bilder & sånt!

Lite snabbt såhär i slutet av dagen kan jag inte säga annat än att dagen har varit dålig, från start till slut.
Imorgonbitti ska jag rida min underbara häst, det ses fram emot enormt mycket.

För övrigt har jag inget intressant alls att skriva! Ni får ha det bäst flickor och pojkar, jag bjuder på lite "dagens" bilder!



Demon!

Du klöser och river inuti mig.
Trodde jag hade lidit tillräckligt men tydligen inte.
Vet att det är mitt eget fel,
men du hade inte behövt förvärra det.
Nu ska jag gå och lägga mig,
fast skulle inte vara fel att ta livet av sig.
Det värsta är att jag är fullt seriös...
Vi hörs!

...



S o m e t i m e s   I   w i s h   I   w e r e   a n   a n g e l


Min dag i bilder

Känner att jag inte är sådär jätteaktiv här men det ska det bli ändring på...någon gång. Man ska ju trots allt ha något intressant att blogga om, inte bara en massa struntsnack.

Här kommer min dag i bilder i alla fall, hoppas att det smakar (:

I förmiddags låg jag och sniffade på dessa, gott luktade dom minsann!


...och när jag äntligen orkade pallra mig ur soffan försvann jag till solariet


och nu är det middag, så vi hörs om en stund... O jag kommer på något intressant dvs.

Dagens...

Dagens ridoutfit... eller något i den stilen


...


This is who I am...

Jobb, jobb och mera jobb

Ingen fotografering blev det. Tiden har helt enkelt inte funnits där.
Istället blev det en massa jobb men ändå är jag bara halvfärdig, jag fortsätter imorgon!

På lördag åker jag upp till Halmstad och hälsar på en vän, sedan är det tävling på söndagen.
Längtar redan jättemycket. Självklart har föräldrarna en massa regler om maten.
Känner att jag måste gått upp till på måndag. Lär väl inte bli så svårt ioförsig.

Bloggar mer innan jag går och lägger mig!

Skitsnack och en fika

En fika och massa skitsnack med morfar, det är vad dagen har bestått av.

Blev precis otroligt fotosugen, men har inget roligt motiv. Ska snällt be syster när hon kommer hem!
.
Nu har jag lite jobb att sköta som måste bli klart^^
.
och ikväll blir det solning för hela slanten, nya rör ska självklart urnyttjas (:

Kanelbullens dag

Kanelbullens dag idag, ni har väl ätit kanelbullar? Det borde vara en självklarhet i alla hem.
Här i vårt hus har det bakats för fullt idag. Doften av nybakade kanelbullar sitter fotfarande kvar och mysigt är det.

Nu ligger jag och Hera i sängen och myser, snart är det sovdags, men ska först kommentera lite bloggar (:


Mammas egenbakade bullar ska det vara (L)

St Lars

Har inte så mycket att berätta men en kort uppdatering om besöket på Sankt Lars bjuder jag på.

Hade gått ner ytterligare och snart ligger jag på en kritisk vikt igen. kan ju ses från lie olika håll. Så nu har jag en vecka på mg att bevisa att jag klarar av att gå upp. Annars blir jag sjukskriven på heltid och vad som händer får jag inte reda på.
Berättade om mina självmordstankar och han tyckte det var bra att jag sa det. Grät gjorde jag också, konstigt nog.  

Så nu vet jag inte vart jag står, ska jag eller ska jag inte? Skitsvårt är det, vet inte om jag skulle vilja riskera  att bli inlagd igen. Så jag kommer äta som jag ska ikväll. Det är flera veckor sedan. Shit.

fest och deppighet

Godkväll läsare (:

Gammal bild och de går inte att vända på den ):

Hoppas ni har haft en trevlig helg. Min har varit alldeles fantastisk faktiskt, igår var det en väldigt awesome fest med awesome folk. Träffade även min gulleplutt Julia (L)

Dagen har inte alls bjudit på mycket, har varit hos en killkompis och kollat film, det är allt tror jag, haha socialt.

Nej ärligt talat mår jag riktigt riktigt dåligt och vill bara skära mig och slua äta. Det ena har jag väl i princip utfört de senaste veckorna men i alla fall, man blir aldrig nöjd. Och det är väl så det ska vara, man ska väl vara död innan man är nöjd. Om ens det, men vad spelar det för roll. Anorexin styr mitt liv, anorexin är så otroligt stark, och jag, jag står där som en fegis och blir sparkad på.. Dygnet runt!

morgon är det vägning på St Lars med ena behandlaren, läskigt värre. Har antagligen gått upp eftersom jag börjat äta så smått igen. Hemska tanke. Denna gången slipper jag i alla fall akuten, skönt är det . Senare i veckan är det antagligen skolan men jag orkar verkligen inte med någonting nu, känns som min hjärna inte hänger med. BLÄ!(N)

Bloggar mer senare, måste hitta en ny design också, har ingen aning om vart jag hittade den gamla, den som var så underbar, RIP!

http://www.designandmakeup.se

Min design dog tyvärr så har laddat upp en lite i nöd sådär, den kommer härifrån http://www.designandmakeup.se!

fest&shopping

Dagen ser underbar ut! Först shopping och sedan fest ikväll. Ibland bar älskar jag livet, IBLAND. Idag är en sådan dag. Antagligen för att jag vägde mig imorse och jag hade gått ner ytterligare, men sånt är livet.

Center Syd blir det idag och jag har en del som jag faktiskt behöver för en gångs skull.

För tillfället sitter jag i sängen och lyssnar på skittaggande musik, tagga tagga shopping och fest!

Har återbesök på Sankt Lars på måndagmorgron. Inget skoj alls och jag är redan nervös. Grät så fruktansvärt mycket sist, hoppas bara det blir lite bättre..

Well, slänger upp en liten dagens bild


kaotisk dag #2

Känns faktiskt bäst att skriva lite grann om dagen. trotts att jag tänkt låta bli.

Redan vid nio var vi på Sankt Lars och träffade behandlarna. 1,6 kg exakt hade jag gått ner på mindre än en vecka o de tyckte tydligen att det var jätteallvarligt så blev skickad till barnakuten igen... Väl där blev vi riktigt väl emottagna och det tog en massa prover. Det var preciiiis jag slapp undan droppet och inläggningen där. Skönt!
En annan behandling fick jag istället ^^ Men den ska vi inte gå in närmre på. O N T säger jag bara(:
.
Och där var min dag i lite kort text, nu ska jag alldeles strax bege mig uppåt för att välja ut två outfiter till morgondagen, inte det lättaste med andra ord (: Ska faktiskt ta och leta upp mina lackleggings och kanske en body med midjehög kjol, vi får väl se (:
.
Måste också inflika en sista sak, jag älskar dig mamma, oavsett omdu läser detta eller inte (;
Nej det är inte jag på bilden, de e fortfarande syster (:

Systeryster

Sitter för tillfället och kollar lite grann på systers dator, därför kommer här en hel hög med underbart fina bilder på världens sötaste syster!
Detta är alltså min FINA syster Sofie (LL)