Middag!

Godmiddag sötnosar!

För mig har dagen börjat hyffsat bra, katten ligger och spinner vid min sida och det gör mig på superbra humör! =)

Dagen har en massa trevligheter att bjuda på. Först och främst ska familjen åka till stugan i Ystad och renovera litegrann, under tiden går jag ner på stan och shoppar lite smått. Är sugen på att ta med hunden men syster vågar inte binda honom utanför affärerna, så ska prata med henne.

Påminner mig själv att jag ska till ******** och köpa privata grejer och till djuraffären och köpa blötmat till min älskling.

Hör av mig senare :)

Ha en underbar dag !


Slänger upp en bild från en skogsfotografering som gjordes i början på sommaren :)

DAGENS VILL HA...


Lövestad 2night

Vill helst inte kommentera gårdagens inlägg men det som sades var sant till hundra!

Igår var vi som sagt på utomhusbio, fruktansvärt tråkigt var det. Filmen var otextad engelska och jag somnade en halvtimme in. Så kan det gå men nästa torsdag är det dax igen, en svensk film. Kom dit alla Ystadbor! Torget 22.00, vilken idé va ^^

Kvällen tänker jag spendera i Lövestad tillsammans med två killar, trevligt folk det där. Hade jag inte kunnat tro om lövestadsbor men fel kan man ha. Vi skulle egentligen ha badat men tror inte det är någon ide, lite för kallt för det faktiskt.


Bilden är snart två år gammal och är tagen under en väldigt lycklig tid, eller vad man nu vill kalla det (:



tio kilo för mycket

Också var det en ny dag. Dagarna segar sig framåt tycker jag. Livet är rätt surt för tillfället faktiskt.

Igår var jag på ÄS, för första gången sa jag helt ärligt till honom; "Jag orkar snart inte längre". Till svar fick jag att jag väger för mycket för en inläggning. Tack, det var precis vad jag behövde ju... Så nu sitter jag här igen, äter inte ett skit och ska gå ner nästan tio kilo . Går jag ner tio kilo kan jag inte stå upp. Det är väl det som krävs. Har bara åtta kvar nu... Hur allt går bara skiter jag i. Tio kilo ska jag ner, Minst! 

Idag ska vi på utomhusbio, jag och familjen. Trevligt ska det bli. Minus är att vi ska ut och äta. Men jag har min stränghårda diet.
Fast först är det konsert, artist är hon som vann ESC. Hon är bra!

Jag saknar inte att leva, inte ett dugg.

Fan vad negativ jag är, ska väga mig när jag kommer hem igen. Hoppas på nedgång!

Mysigt värre!


Såhär mysigt har jag det just nu! Alldeles strax dax att sova, skönt!

Imorgon ska jag till ÄS, så får vi se vad dom kommer fram till, vet vad jag hoppas på!
Tänker vägra vägningen imorgon, vet om att jag gått upp. Fast har svält i två dagar nu, tre imorgon. Skönt värre!

Imorgon eftermiddag ska jag shoppa med mamma och syster, Imorgon kväll väntas fest, väldigt uppskattat. Får se om jag kan gå. Är jag klar i huvudet ska jag självklart dit.

Blev så otroligt besviken imorse, fick reda på att jag inte får åka ut i helgen med vänner och campa. Alldeles för riskabelt var anledningen. Som det kan vara...

En annan sak, min älskling katten är nog sjuk, jättesynd om henne!

Sov så gott!

GO GIRLS!

Alltså jag har suttit jättelänge, kollat runt på olika bloggar och tänkt.

Majoriteten av de bloggar jag läser är skrivna av tjejer med anorexi, samtliga håller på att ta sig ur det. På något sätt verkar de här tjejerna stötta varandra, på olika sätt men de blir inspirerade av varandra, för varje steg de tar mot den "friska sidan". Svårt och förklara men jag ska försöka så gott jag kan.

När jag läser dessa bloggar ser jag såklart hur det går upp och ner i deras liv och jag blir så otroligt påverkad av det! Läser jag om deras dåliga dag blir jag gravallvarlig och kan länge sitta i mina egna tankar. Läser jag däremot om en bra dag tar jag inte åt mig alls, utan mer med en reaktion "Wow, bra jobbat!"  

Det jag vill säga är att deras "fuskande" triggar igång mig till 1000, varför jag skriver detta vet jag inte men känner att jag vill dela med mig. Just nu är jag nöjd över "matbiten" i mitt liv och därför pratar jag så öppet om det.

Detta var verkligen inget klagomål till er tjejer, utan jag vill av hela mitt hjärta att ni blir fria från det sjuka och jag sitter dagarna igenom och hejar på er! Ni är skitstarka, jag har valt ett annat spår i livet och det är bara att acceptera. Så stå upp för er, ni är fantastiska

GO GIRLS!

Strålande!

Godmiddag, idag är en strålande dag. Har ingen aning varför men plötsligt kändes det som om alla problem bara löstes.

Blev nyss 350:- rikare, sålde en kanin. Känns skönt att kaninen fick ett ordentligt hem. Riktigt trevliga personer det där!

Dagen bjuder inte på så hemskt mycket, först och främst ska familjen åka till Hörby och lämna en bil+ köpa en ny bil att övningsköra med. Jippi! Sedan ska tjejtrion bege sig till Ystad och strosa runt, kanske gå ner till  stugan och se hur allt ser ut där. Måste i alla fall fixa *********, lite privat är det minsann.

Bredvid mig ligger en väldigt spinnande katt. Oh gud vad jag älskar henne, hon är som mitt barn!

Slänger in en bild på oss när jag ändå är igång

Hoppas ni får en riktigt skön dag, vädret ser lovande ut i alla fall :)


Inspiration

Tänk så många personer som egentligen inspirerar en, faktastiskt! Well, det var inte det jag ville ha sagt.

Var på ÄS i fredags och det gick, beroende på hur man ser det, väldigt bra/dåligt. Över ett kilo hade jag gått ner under de fem dagar som gått, mitt hjärta var bättre men om jag inte börjar äta som jag ska helt och hållet ska jag bli inlagd och sondmatad istället. Hu! Inget som faller mig i smaken men jag förstår vad dom menar, ingen orkar med detta längre!

Innan idag gick jag förbi datorn på nedanvåningen och får syn på en liten grön lapp men något kladd på. Jag tar upp lappen och frågar Sofie, syster vad det är för något "Det är David, bror som ritat ett brustet hjärta". Jag kollar närmre och ser att han ritat ett hjärta med sprickor i. Gud, man blir nästan tårögd! Det var så otroligt sött gjort!

Här bjuder jag på en bild, jag och syster idag :)

imorgon är också en dag

Också hittade jag hit här än en gång. Egentligen skulle jag sova men startade upp datorn istället, skillat liksom.

Är faktiskt riktigt riktigt nervös inför imorgon, ÄS! Har verkligen ingen aning om hur det kommer gå men jag vet vad jag vill och det håller jag fast vid. Vet inte riktigt hur det kommer sluta denna gången men den som lever får se helt enkelt.

Asså ärligt talat, har inte ätit ordentligt på flera dagar så är totalt borta i huvudet, kanske är lite klarare imorgon, vi får se. Det är därför detta inlägget blir lite hitt som hatt eller vad man säger. Kallsvettas gör jag också, nu svimmar jag nog.


...

Well Well Well, dagarna går fortare än man kan tro och jag glider med, på mitt eget sätt.
Maten borde jag egentligen inte prata om, det går upp-o-ner hela tiden. Gårdagen är ett exempel på en lite konstig dag, ingenting blev ätet och hela jag skrek av lycka. Fram tills kvällen. Då kommer pappa med pizza. Så en halv pizza blev det igår.
Imorgon ska jag på extrakontroll på S:t Lars. Hoppas innerligt att jag gått ner i vikt, jag vill verkligen men antagligen har jag gått upp. Har inte riktigt orkat träna som jag velat. Får ta igen det där ikväll kanske, om jag hinner.
Idag har jag inte ätit något hittills. Men mamma tjatar så nu blir jag så illa tvungen, annars hotar dom om inläggning och hela kitet. Inget jag är direkt sugen på.
Nej kom på nu att jag ska leta upp min mp3 och ta en runda på slingan när jag kommer fram, ni får ha det så bra sålänge.
LOVE

Varmt och svettigt

Tråkigt nog har jag gjort av med det mobila bredbandet, annars hade jag tagit med datorn och bloggat direkt från stugan. 

Idag väntar en hektisk dag, har en massa att göra så får hoppas på det bästa att allt blir klart. Lite bilder från stugan kommer också upp senare ikväll hoppas jag på.

Men jag skriver mer såfort jag kommer hem

LOVE

Godermorgon

Godmorgon godmorgon börjar jag väl med att säga! Rätt, fel?
..
Min morgon förgylls av Shakiras Waka Waka, helt okej alltså. Efter en bra början brukar en bra fortsättning komma.
..
Vad dagen har att erbjuda vet jag inte riktigt ännu men en del jobbande kommer det bli, det är något som är helt säkert.
..
Gårdagen var väldigt tråkig om man säger så, på flera sätt! Var på ÄS tidigt på morgonen. Hoppades verkligen på att jag gått ner i vikt och visst hade jag gjort det, 0,6 kg. Vill inte säga det men det kändes så fruktansvärt bra!
Det var något som inte stämde där, skitspänd stämning och efter ett tag sa han det, mitt hjärta. Det orkar inte längre. Så nu är jag sängliggande mestadels. Får inte anstränga mig det minsta! Skiter jag i? Ja.
..
Nu skall jag faktiskt träna, riktigt hårt. Senare idag väntar två timmars ridning, har jag tur svimmar jag inte. Det är så himla obehagligt. Gud vad jag längtar till min älskade häst!
..
Bloggar lite senare igen, är på så himla bra humör!  Aja, snart ligger jag där med ansiktet i marken, sånt är livet.
Pussar <3

Bättre blir det inte

Tråkigare än såhär blir det inte, behöver nog inte ens nämna det, jag är uttråkad! Imorgon ska jag till Lund. Är supernervös för första gången!

ALLMÄNT...
Namn: Nathalie
Piercingar: Navel, näsa (tog ut för ett tag sen), öron
Tatueringar: Nej, inte än.
Längd: ca 170 cm.
Skostorlek: beror på litegrann, mellan 37-38
Hårfärg: Blond
Är du kär i någon: Absolut
Önskar du att du bodde någon annanstans: Ja jag gör faktiskt det!
Tänker du på självmord: Alltför ofta
Tycker andra att du är attraktiv: Har aldrig fått höra att jag är oattraktiv i alla fall
Vilket shampoo använder du: TRESemmé
Vilken parfym använder du: Väldigt olika men bl.a: DKNY- Be delicious
Vad är du rädd för: Mörkret och att bli sviken
Gillar du att tvätta: Nej det gör jag inte
Gillar du Berg-och-Dalbana: Jo, det gör jag


SENASTE...
Film du hyrde: Wallander
Film du köpte: Mordkommisionen
Låten du lyssnade på: Tom Pulse-Cuando
Låten du hade på hjärnan: Fembot
Låten du laddade ner: Någon simple plan
Personen du ringde: Christian Ekelund
TV program du tittade på: Ingen aning faktiskt
Personen du tänkte på: Hemligt


FAVORIT...

Mat: Har ingen favorit.
Låt: Samma som ovan
Sak att göra: Shoppa!
Sport: Ridning såklart!
Dryck: Fanta Exotic eller vatten
Kläder: Leggings och tunikor.
Film: Wallander självklart


ANTAL...
Gånger du varit kär: En gång!
Gånger ditt hjärta brustit: En gång!
Hjärtan brustit på grund av dej: Jag vet inte, aldrig hoppas jag ju men kanske en?
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Tre tror jag
Ärr du har på kroppen: Väääldigt många!


SENASTE...

Bok du läste: Någon engelsk bok
Personen du fick mail av: En tjej som var intresserad av en kanin
Personen du fick brev av: Tandläkaren
Personen du fick sms av: Niklas
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Ikväll, någon timme sen

ÖVRIGT...

Vad har du gjort idag: Tänkt, varit med katten och varit i stugan
Var det kul: Ganska tråkigt
Hur tidigt stiger du upp: Blir väckt vid nio
Gillar du att slåss: Det är roligt att slåss
Vad ska du göra ikväll: Ska gå och sova nu
Är du seriös: Just nu är jag superseriös
Vad är du allergisk mot: pollen
Var har du ont: Ingenstans för tillfället
Använder du hårspray: Ibland.
Kan du stå på händer: I vatten
Favorit serie: Andra avenyn


ÖVRIGT MER...

Salt eller socker: Salt i mat, socker i godis
Gillar du ketchup: Ja absolut
Är du glad nu: Nej inte särskillt
Var du glad igår: Det var lite blandat
Känner du någon som jobbar på sjukhus: Jadå
Vad dansar du till: Det man kan dansa till
Stockholm är: storstan
Göteborg är: En fin stad.
Kan du sjunga: Nej inte bra
Mer värt än guld: Kärlek.
Spaghetti eller makaroner: Makaroner.
Ett land jag helst vill besöka: Grekland & Thailand
Ska bli skoj: Vår resa, min och Cecilias
Ska inte bli skoj: Det är mycket som inte är skoj
Sparar till: Resan
Väntar på: Att kbli klar med detta inlägget
Pålägg som gäller: Jag vet ärligt talat inte
Dagens dryck: Vatten


Varmt&skönt

Då var nog de varmaste dagarna på hela året avklarade, en massa svett, bad och allmänt skoj har stått på schemat. I alla fall hos mig!

Dagen har jag spenderat i Ystad med familj och kvällen i Sjöbo med ett helt gäng vänner!

Imorgon skall kag först in en tur till Malmö och leta efter present, 18årspresent så ska leta efter något personligt, vilket inte kommer bli lätt. Efter det skall jag, Cecilia och Beatrice dra oss neråt mot stranden och ha allmänt mys. Supertrevligt verkligen!

Oh ja just det, hittade en dösnygg Ed Hardy-tröja när jag och syster gick och shoppade idag, så fick det bli! Hängde undan den så får inte glömma hämta ut den imorgon

Vad ska man säga...

Alltså då var jag tillbaka, dags att blogga.

Måste bara börja kommentera vädret, shit alltså. Först trettiofem grader varmt och nu vräker regnet ner samtidigt som det åskar otroligt mycket. Jag säger då det !

Dagen har jag tillbringat med pappa, trevlans värre. Vi har badat, solat och renoverat kring stugan. Ja JAG har jobbat. Ojojoj!

Har egentligen lite saker att fixa ikväll men orkar jag? Nej så jag tar det imorgon eller kanske en annan dag.

Känner liksom hur intressant detta inlägget blir så därför slänger jag in en bild och avslutar det när det är som bäst.



hejdå.

Jag vet faktiskt inte vart jag ska börja, är på så otroligt dåligt humör idag men samtidigt så glad. Hatar verkligen detta, det är säkerligen för att dom höjde medicinen som jag får humörsvängningar.

Kom precis hem från Falsterbo och vill bara gå och lägga mig, så dåligt känns det. Men ikväll kommer kusin hit, trevligt blir väl det.

Har en väldigt konstig känsla att detta inte kommer sluta bra alls, men den som lever får se.


Rubrik

Godmorgen, eller god förmiddag skulle jag snarare vilja kalla det.

Idag ska jag med mamma och syster till Falsterbo Horse Show, skoj skoj! Har faktiskt inte kollat programmet men att gå i stråken är minst lika kul!

Hade faktiskt tänkt skriva ett jättelångt blogginlägg igår men hann inte, skulle bygga naglar på syster och det tog all tiden. Tyvärr, eller kanske tur när man tänker efter.

Sedan jag var på ÄS igår har jag kännt mig riktigt konstig men kan inte sätta fingret på vad det är. Kanske för att jag gått upp i vikt eller för att mamma sa att maten gick perfekt. Det känns som ett stort misslyckande! Frukosten idag skippade jag. Jag vet precis vad som kommer hända om jag fortsätter såhär men det skrämmer inte mig ett dugg, det är okej!
Igår funderade jag på att ta livet av mig, igen. Förstår inte varför jag ens tänker tanken... Det är inte jag tsom tänker det, det är någon sak inom mig.

Byggde förresten klart mitt 1000bitars pussel igår, tack och lov att det är klart. Så kan jag börja på nästa.

/Nittiotretolvnollett

Målning på gång

Och så var det tisdag igen, dagen rör ihop sig till en enda smet tycker jag. Man har ju ingen koll alls nu under sommaren.

Tidigare idag var jag på ÄS i Lund, har gått upp i vikt och det känns inte alls bra. Precis som vanligt alltså. Det bestämdes också att jag ska höja dosen Antidepressiva, varför vet jag inte men det ska tydligen vara bra för mig. Hoppas jag i alla fall.

I eftermiddag ska jag faktiskt vara jätteduktig och måla litegrann, det blir både snyggt och jag blir rik. Kombinerad nytta alltså. Känner mig superduktig då och det behövs.

För tillfället ligger Hera nästan under min madrass i sängen, vet inte riktigt hur hon lyckas att komma in där men det gör hon i alla fall och det ser otroligt sött ut, lilla flickan!

Vackert väder

Ja vackert väder kan man verkligen påstå att det varit idag. Hejdundrans varmt och 23 grader i poolen.

Vaknade imorse av att Hera låg och lekte i sängen. strax därefter var vi påväg mot Ystad, ett besök på max blev det och en massa bilåkande. Hemkomna och varma hoppade jag och Sofie i poolen. Riktigt varmt och gosigt måste jag säga.

Imorgon ska jag till ÄS, riktigt nervös är jag faktisk. Tror jag gått upp litegrann, orkar inte tänka på det. Ikväll är ingen bra kväll. Vissa dagar önskar jag att jag var kvar i Lund, där kunde man vara trygg även när man inte mådde bra. Allt var så förbjudet där och risken man gjorde något dumt var minimal!

Var borta hos hästarna innan ikväll. De verkade riktig glada att se mig, lycka på hög nivå med hästar!

Slänger in en bild på kära syster, så kärleksfull så!

/Nittiotretolvnollett

Hej å hå

Hej å hå vad seg jag är på att uppdatera, känner att jag inte riktigt har tiden.

Maten har de senaste dagarna gått okej, är ganska så nöjd faktiskt. Ska till ÄS på tisdag, upp eller ner? rätt eller fel? Bra eller dålgit? Vi får se, vi får se. Vet vad jag vill i alla fall. 

Hela 26 grader var det imorse vid tiotiden. Antagligen har det stigit ännu mer nu. Poolen är fylld med vatten och värmen inkopplad, debutdoppet närmar ju sig med storsteg.

Har fått hem en liten kisse också, har nte berättat tidigare. Hera är namnet och hon är så otroligt kär, men ack så jobbig. Det blir väl bättre med tiden, hoppas jag i alla fall.

I eftermiddag ska jag ta med bror ut på en moppe-runda. Skönt värre. Innan dess ska jag steka lite i solen och äta lunch.  

/Nittiotretolvnollett