k a o s


Jag vill också vara smal!

Så ja jag vet inte riktigt hur jag ska kunna sammanfatta minn liv för tillfället, KAOS kanske hade varit rätt ord.
För det allra första har jag halsfluss och alltså väldigt ont i halsen. Inte nog med det flyter dagarna ihop och blir en enda röra.

Maten vet jag itne vad jag ska säga om... Idag har jag ätit en banan endast och likaså dagarna innan den. Vet inte vad som hänt men det är tvärstopp. Ångesten bankar på mig otroligt mycket! Jag vill så hemskt gärna gå ner i vikt... Bara de där sista kilona nu och denna gången menar jag det. Jag ska bli NÖJD någon gång. Sen om det kommer fungera i praktiken är en annan sak.

Imorgon ska vi till Sankt Lars och träffa behandlarna. Har ingen aning om vad de kommer att säga. Jag är deppigare än nånsin och är bara tyst, pratar inte med någon.

På Lördag ska jag först iväg med min bästa vän över dagen och den ska jag på fest tillsammans med en killkompis på kvällen. Kommer bli helt okej, om maten löst sig tills dess. Annars kommer jag aldrig att få åka dit. Skittrisst!

Blä, ja livet suger just nu och jag har inget vettigt att skriva alls!




Händelserik dag...om man säger så

Jaa, så var man hemma från Barnakuten i Lund. Många timmar spenderades där men än lever vi. Anledning kan vi ta en annan dag. Känner att jag är riktigt trött. Senast jag sov var i söndags så det är nog dags snart!
Godnatt!


vaken

Jag är fortfarande vaken! Det är fantastiskt i alla fall, vid nio trodde jag att det var kört. Fy vad jag har varit trött men nu börjar det ordna till sig.

de en m timmar lång dokumentärfilm tidigare idag som jag tänkt se. Sen ska jag läsa lite Plaza kvinna och fixa naglarna, här finns alltid att göra egentligen, bara men prioriterar.

Hör av senare om jag fortfarande är vaken.

Huvudvärk, småsystrar och lite ipren

Ja jag tror rubriken säger det mesta. Har för tillfället en hejdundrans huvudvärk som jag trodde skulle släppa. Men icke så, därför fick lillasyster vara så vänlig och gå ner för att fixa några ipren åt mig.
Varför huvudvärken kom så plötsligt har jag mina aningar kring men det kan vi ta en annan gång (:

Nu har mitt vakna dygn äntligen börjat. Känns skönt så att det snart ska vara över.

Dagen i övrigt har varit helt okej. En runda till min APU-plats har det varit och sedan lite handling med mamma. Smått och gott. Hittade äntligen min Fanta Zero, så glad jag blev (: Nu har jag något att hålla mig vaken på.

Bredvid mig ligger för tillfället världens underbaraste katt, hur man än ser det så är hon faktiskt underbarast!

Slänger in en liten bild, gul tröja+gul mer= gult? :-D

Och aj jag ser megatjock ut på bilden men sånt händer,
SÅ tjock är jag faktiskt inte irl!




Fint rum och äppelkaka

För det första måste jag berömma min älskade syster, hon har överträffat sig själv med städningen av sitt rum, congratz (:
För det andra har dagen inte varit något vidare, hoppade över alla måltider utom lunchen. Tryckte i mig lite gröt så var det ur världen. men sen ikväll hände det... äppelkaka. Jag åt den, det tog emot och jag förstår fortfarande inte varför jag åt det men jag fick inte behålla den särskilt länge så det är lugnt igen!
För övrigt har inget alls hänt idag, har fortfarande nästan 39 graders feber så är inte sådär jätteaktiv. Inte som jag hade önskat.. Vågade ju inte gå ut och träna idag heller. Ska tjata på mamma om ridning imorgon men antagligen vill hon inte, jag förstår varför.
Imorgon natt får jag inte sova, otroligt svårt kommer det bli, hehe. Men fixa naglar, städa, rensa garderoben och fixa hemsidor m.m. Det finns alltid saker och göra men HIMMEL vad trött jag kommer bli.
Konstigt nog har de från St Lars inte ringt. Mina värden var inte alltför bra sist så han skulle prata med min läkare. Lite konstiga är de allt men det går la ändå. Antagligen ska jag dit i veckan eller kanske nästa vecka igen, HoppasHoppas jag gått ner i vikt, gud vad glad jag skulle bli! (;
Känner att detta blev ett väääldigt långt inlägg men inget kan göras åt det.
BTW, Grattis NillePille 16 år

Varför så svårt?

Tjugo kilo undervikt...
How could this happening me?


Idag är det en dålig dag, en dag jag bara vill träna, svälta och skära mig.
Tyvärr är jag sjuk fortfarande, så träning blir det ingen men resten då?
Livet är orättvist, mer än man kan tro.

Allt jag ville var att bli lite smalare...


Kartago (L)

Också var man tillbaka här, sjuk och trött. Hade 39 graders feber innan idag och har kräkts flera gånger. Inget skoj men jag överlever.

För tillfället sitter jag på en trästol, helt rak i ryggen. Kotorna skaver mot ryggstödet, aj! DET är sjukt. Men snart får jag gå upp, kan ligga och njuta i min säng. Men föräldrarna vill ju helst av allt jag ska sova nere på soffan eftersom jag är dum mot mig själv, tränar och skadar mig när jag är ensam. Tragiskt men sant. 

Imorgon ska jag faktiskt rida, och jag LÄNGTAR. Hela denna veckan kommer bli bra tror jag. Nästa vecka har jag en massa att göra, först och främst ska jag till min APU-plats och träffa min handledare. Ann-Sofie, hon är underbar! EEG på tisdag så från måndag kl 8 på moronen får jag inte sova något. Gud vad jag kommer vara trött! 


Hans knoppar håller på och lossna på bilden,
därför de ser så ojämna ut, men han är världens
finaste i alla fall, min lilla bubbe (LL)

pippitäcke

Inlägget jag skrev igår skrevs med otroligt mycket å n g e s t. Skar mig, det gjorde jag tyvärr men ibland finns det ingen annan utväg..

För tillfället ligger jag i min gosiga säng, hög på Theralen vilket är en lugnande medicin för de som inte visste det (Nu vet ni!) Kvällen har inte varit alltför underbar. Totalt sönderbitna läppar och en rejäl dos panikångest. Jag borde sova känner jag..

Imorgon påbörjar jag mitt nyttiga liv, ska endast äta nyttigt, får väl se hur det går. Antagligen blir det som de andra gångerna, att jag inte äter något alls..

Bloggar mer imorgonbitti. Kram!

Såhääär mysigt har ja det med mitt Pippi-täcke!

Skära mig?

Har ju inte skurit mig på exakt fjorton dagar idag, fett lång tid och jag har abstinens med stora bokstäver !
Det är tid att göra något åt saken, ka jag eller inte?
Hjälp kan inte bestämma mig över huvu taget :S

EEG och sånt...

Sitter för tillfället och lyssnar på Simple plans låt "Save you". Så fruktansvärt mycket minnen väcker den. Min bästa vän sov hos mig en gång för två år sedan, då jag var långt ner i anorexiskiten. Jag hade inte ätit på flera dagar och hon tvingade mig äta lite. Jag spydde upp maten direkt, hon grät, jag grät, tillsammans grät vi! Hon sjöng denna låten för mig, när jag skulle sova.. Hon är bäst, min bästis! (L)

Igår drömde jag en jättehemsk dröm. Jag var inlagd på någon avdelning i malmö (tror jag) och jag vägrade äta, det är sånt jag drömmer om hela tiden. Att sluta äta. Åh, vad hemskt det är! Är så trött på det.

Har egentligen inget intressant att skriva. Är ensam hemma hela dagen, syster är också hemma men vi umgås inte så värst mycket, inte just nu i alla fall. Jag är för nere för det, är bara otrevlig hela tiden.

På tisdag ska jag på EEGundersökning. Kolla epilepsi och sånt, klart jag inte har epilepsi. Svimmar gör jag bara för jag inte ätit ordentligt men det vet ju inte skolan, så de skickar dit mig. Lite smått sorgligt men sant.

Igår ringde min behandlare från ätstörningsenheten, han frågade hur det var. Mamma sa att det var väldigt bra. Vet inte om hon inte förstår eller det är som hon önskar att allt var bra. Hm, det är egentligen skit samma, behandlarna är bäst på att läsa av mig, behöver inte säga något, de vet

Förresten, igår träffade jag mitt ex i några timmar. Himmel vad han är snygg, känslorna för honom har ju definitivt inte försvunnit, hans lukt, det kallas trygghet till max. Vill bara stå kvar där dygnet runt.

Nu ska jag typ skära mig och sen träna. Hoppas ni får en trevligare Dag än jag! 

KramEllerNågot(L)

sjukling

feber, ont i huvudet, ont i halsen o fryser. Ingen bra måndagkväll med andra ord. Nu ska jag sova, bloggar när jag mår bättre (:

Dagens humör

Dagens humör är faktiskt okej för en gångs skull. De senaste dagarna har jag haft bevakning dygnet runt bara för att de tror jag skulle ta livet av mig. Sanningen är att det hade jag också så nu hade jag tur.

Imorgon ska stygnen på armen tas bort, ska bli riktigt skönt då de inte är alltför bekväma.

Nu precis mejlade jag ett dressyrstall som ligger en km bort. När vi körde där förbi kom jag och tänka på att där skulle jag vilja ha min APU. Har praktiserat där innan men vad gör det!

Nu ska kvällsmaten intas, sedan ska jag göra allt för att inte skada mig. Lättare sagt än gjort.

Kramar på alla gulliga läsare!

Nästa veckas shopping

Eller såhär?...

Nästa veckas shopping

...Något i denna stilen kanske?


Dumtskrivet kanske men...

Man borde nog inte bloga vid sånt här humör men ändå gör jag det. Känner mig helt tom, anorexin älskar mig för tillfället. Och jag tror jag älskar den. Tillsammans är vi eniga just nu, svält är livet. Ja jag vet vad ni tänker, jag kanske är dum men det går över snart. För snart är det kvällsmat. Mitt första mål idag.

Du tog dig med mig
till ett ställe jag inte
varit på tidigare
jag älskade det.
Jag trivdes
När jag kom hem
kände jag mig inte
välkommen mer.
Nu har jag två vägar
framför mig.
Måste välja
en av dem.
Vilken? Panik!

Brakfest och sånt!

Wiho! Det är allt jag får fram för tillfället. De senaste två dagarna har varit riktigt awesome, en stor brakfest har jag annordnat och det bblev riktigt lyckat!.

På tal om något annat, blir alldeles varm när jag läser era fina kommentarer. Ni är underbara hela högen, ni vet vilka ni är! Det ända jag vill är att se er må bra och vara friska!

Morgondagen bjuder nog inte på så väldans mycket, är ledig från skolan och ska kolla litegrann efter APU-plats. Har kanske fixat i en blomsteraffär men vet inte ännu, det återstår och se.

Nu ska jag faktiskt sova, eller försöka i alla fall. Det är mer än behövligt. Har inte sovit sedan natten mellan fredag och lördag så nu ska jag ta igen all sömn tänkte jag !

KRAM

Ångest

Att få ångest är väl inget konstigt
Men att få det av ett popcorn,
Det kallar jag löjligt!

Mysigt!

Underbara människor kan man inte få nog av!

Jag vet att det var ett lite annorlunda sätt att inleda ett inlägg på men vad gör det när det är sanning jag snackar!?

Tre timmar i skolan, en mysig eftermiddag hos mamma och lite städande har dagen bjudit på.
Egentligen var det MF idag men vi deltog icke. Inte efter senaste gången, det var ett påhopp, riktat mot mig och HM. Riktigt dålig stil tycker jag, så värdelös jag kände mig. Allt detta för lite fjuttig mat jag vägrat äta. Inget riktat mig dig H.P. som läser detta! För du betyder grymt mycket!

Min arm mår inte särskillt bra vill jag tillägga, helt blå o gul är den, kan inte vara så bra det där.

Nu sitter jag här vid datorn i smyg, egentligen får jag inte vara ensam ett dugg men busigt nog smet jag hit ett litet tag, här är så mysigt så!

Nej nu ska jag ner och kolla Wallander och mysa!


strålade!

Godmiddag era små finisar!

Nu är jag faktiskt på ett strålande humör, underbart känns det och såhär ska det vara alltid!

Har inte blivit så mycket uppdaterande de senaste dagarna men nu tusan ska jag börja igen, känns kanonrätt och blogga. Därför tänker jag fortsätta :)

Gårdagen hade ett litet tråkigt slut om man säger så. Hela dagen hade jag mått rent ut sagt helkasst. På kvällen satte jag mig på rummet, helt själv... Självklart gör jag det jag inte får göra, skar mig. Lite för djupt, eller mycket för djupt snarare. Blodet bara fortsatte rinna, hela tröjan blev röd. Det hela slutade med ett besökakuten och nu har jag fyra blå stygn på min arm. Rätt åt mig! Vågr knappt sätta min fot på St Lars innan det är läkt, men ska dit redan på tisdag :S

Dagen har inte bjudit på särskillt mycket. En sandwich blev det innan till lunch. Ingen frukost. Har så ont i armen att jag skulle kunna dö av smärta. Därför jag inte vill äta, denna smärta räcker.

På lördag ska jag ha klassfest med världens bästa klass. Det ar blivit lite av min uppgift att fixa klassfester. Förra blev i alla fall grymt lyckad!så brax2 ska denna lördagen bli! Sämre blir det inte av att dom ska sova här sen, det ingår liksom. Det som händer på klassfester, stannar på klassfester! Det är liksom grundregeln!


Så ledsen

Vet inte vad som flugit i mig men jag är på så fruktansvärt dåligt humör. Skulle kunna gråta floder (om jag nu hade kunant gråta). Vill bara skada mig så fruktansvärt mycket men nej, det ska jag inte. Kan inte heller för mamma är här. Blä!

Mamma insåg precis att jag glömt ta Anti-depressiva imorse. Kanske kan vara det som gör det? Ingen aning men jobbigt är det i alla fall :/

Nej nu ska jag plugga vidare, bloggar mer sedan


kramar

När jag började blogga var min första tanke; Detta ska inte bli en "klago"blogg. Inga onödiga klagomål ska skrivas här men hur blev det? Jo en massa klagomål. Men gjort är gjort och jag kan inte ändra på det nu.

Min dag har i alla fall varit underbar. Lite fler sådana borde man ha, i alla fall jag som har få sådana. 

På måndag ska jag till Sankt Lars. Huu vad läskigt, dom ska väl utvärdera vad som hände i torsdags och allt sånt där. Gillar inte det stället alls och särskillt inte deras våg. Och nu när jag vet att jag gått upp en fasligt massa kilo så...
Aja inte att göra åt det. 

Helgen ska annars spenderas med en av mina bästa killkompisar, helt fantastiskt skoj ska det bli. Han kommer alldeles strax :) 

Har en känsla av att jag kommer göra något riktigt dumt snart, så jag hoppas egentligen att han kommer snart, han får bli min räddning i så fall. 

Fast en varm dusch hade inte heller suttit fel nu. Fast först får jag städa undan, såhär jag jag verkligen inte visa mitt rum :) 

KRAM  


Äventyr

Jaha, om vi börjar på gårdagen då...
Först och främst träffade jag en VÄLDIGT saknad vän. Sedan chill dag i skolan, gick endast på en lektion och det var väl veckans mest hädelserika om man säger så. Kände att jag mådde lite illa, precis så som jag gör innan jag ska svimma så jag gick ut och satte mig. Några minuter senare vaknar jag upp i en ambulans, wtf liksom? Så eftermiddagen spenderades på sjukhus, alla proverna var bra men ska göra en epilepsiutredning väldigt snart i Lund. För säkerhets skull.

Dagen har spenderats hemma med mammi. Skönt det också. Har ätit bra idag, som man skall alltså. En vän skrev precis till mig och fråga om jag ville komma på fest ikväll. Självklart vill jag det men jag får inte efter gårdagens äventyr. Så en hemmakväll blir det.

Helgen vet jag inte riktigt vad den bjuder på, det återstår och se. På måndag bär det i alla fall av till Sankt Lars. Lite mindre kul men sånt får man stå ut med när man satt sig i en situation som jag gjort.

Bild; Min söta systeryster

Skolan

Sitter i skolan och har "Organisation & Ledarskap". Lite halvdryg lektion men jag lyssnar på Rihanna och har det allmänt bra.

I eftermiddag ska jag möta upp Olivia i Lund och sedan vara hemma, typ ta det lugnt.

Gårdagen blev väl lite sisådär. Sankt Lars först och främst, hade gått Upp i vikt. Fattar inte hur det har gått till. Har ju ätit skitlite och rört på mig någorlunda hyffsat. Menmen, kanske kan fixa det till måndag då jag ska dit igen. Vet det låter helt galet dumt när jag snackar såhär men det är så det är.

Skriver mer sedan, puss