Size zero

En kvinna med size zero mått har:
bystmått: 80 cm
midjemått: 59 cm
Höftmått: 82 cm!

och ja, JAG GJORDE DET!
nu ligger jag en bra bit under size zero.
Fast jag är fortfarande ALLDELES för fet.
Ska ner ganska mycket till för att bli normal.

URK på min kropp.

Hur fan kan folk tycka size zero är smalt? Fattar inget!
Om jag då har dom måtten? Och inte fan är jag smal!


I love you!

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause boy you're amazing
Just the way you are

You're just perfect!

He's so beautiful
And I tell him every day

I LOVE YOU!

en liten fotobomb och en lyckad fest

Festen blev HUR lyckad som helst och vi var väldigt många personer och alla verkade uppskatta det lika mycket som jag. Det kommer absolut göras om inom en snar framtid även om det ser värre ut än kriget.

Lite festbilder kommer om en stund. Hade bara tänkt avsluta detta inlägg med några egopics. Samtliga är tagna hos oss i Ystad och jag är helt nyduschad och har helt ofixat hår. Outfiten kan ni ju se själva så inga kommentarer (;



kryper ihop

En lite större uppdatering kommer imorgon. Plus bilder!

Har inte sovitsen i onsdags o det är nu dags att krypa i ide =)

St. Lars besöket

Tyvärr blev jag så trött igår att jag somnade innan jag hunnit uppdatera. Men here we go!

Besöket på St Lars hoppades jag på skulle vara snabbt avklarat men nejdå jag hade fel. Efter en och en halv timme rusade jag ut därifrån, vääldigt arg!

Kommentarerna jag fick var de värsta i hela mitt liv. Hade gått ner litegrann (som varje vecka efter utskrivningen). Alla övriga kontroller gick helt okej så där var inga anmärkningar. Min kropp (eller hjärta rättar sagt) kan jag säga är jääävligt tålig. Tåligare de flesta andras. Även när jag vägde under 40 kg kunde jag ha normal puls ibland. Glad är jag för det för det är lika med att jag slipper fantomalt och sånt strunt.

I varje fall satt vi och snackade en stund efteråt och han var helt säker på att jag åt sex gånger om dagen, så jag förklarade fint att det beror på hur mycket jag ätit tidigare. Äter jag 1000 kcal på torsdagen så äter jag bara 400-500 på fredagen osv. och det han säger då är: -Jaså det där är ju anorektiskt tänkande..
Jag blev SÅ arg och kunde verkligen inte hejda mig utan jag sa precis vad jag tyckte om honom.
Jag har INTE valt att träffa dom frivilligt. Jag har INTE valt att gå där. För jag har blivit runtslussad på SÅ många ställe nu och ingen har gett mig ngt.

Vi satt och pratade en stund till och efter en stunds tystnad utbrister han:
-Jag tycker verkligen att du borde börja träna. 
Jag blir så ställd att jag inte säger ett ord. Bara stirrar på honom. Det har ju varit ett jäkla gnäll om att man inte ska röra sig så mkt, att jag inte får gå till skolan utan ska ta stadsbuss. Och nu plötsligt sitter den efterblivna mannen och säger att jag definitivt borde träna..

Sagt och gjort. Jag började lite försiktigt igår för att undvika den värsta träningsverken. Joggade/Powerwalkade 4 km igår kväll. Samt höll maten nere på ungefär 700 kcal. Inte jättelite men hyffsat för det blev 350 ut och 700 in, totalt 350.

Nu imorse har jag mestadels legat och myst under mitt varma täcke. Har nämligen arrangerat en stor fest ikväll (Blev utsedd till årets festfixare förra året) så därför ligger jag under mitt mysiga täcke och taggar med lite skön musik. Om en stund ska jag ut på min morgon-powerwalk i det underbara vädret. Åh så härligt!
Fast först väntar lunchen, tyvärr men äter jag inte får jag inte festa eller gå ut.

Jag bjuder på lite bilder senare om jag kommer ihåg

KRAMAR ♣

Nystart (typ)

Jag lovar härmed att min blogg ska bli en liten gnutta intressantare. Inte bara en massa gnäll utan nu ska jag proppa bloggen full med musik, tips, kläder, festligheter och annat smått och gott (Hm, ja anorexi också). Vad sägs om det?

Inte för att det sistnämda (Anorexi) är så intressant men det känner jag mest att jag behöver skriva av mig om ibland. Och att ha två olika bloggar är för komplicerat för mig.

Alla frågor ni ställer från och med kommer jag besvara 100% ärligt och alla kommentarer kommer godkännas, snälla, peppande, triggande och elaka. Ja exakt ALLT!

Det är dags att visa sitt riktiga jag till 100%. Och vi börjar här och nu.

Alldeles strax kommer ett inlägg upp om hur dagen gick. Allt depp och ätstörningscentrumet. Nåja, det tar vi sen.

Kramar i massor <3


update

Tänkte ge er en liten snabb update nu..
Hade faktiskt tänkt ner och duscha och om ungefär en timme ska vi åka. Huu inte skoj alls och jag längtar INTE.
Efter det har jag lovat att försöka äta lite lunch men vi får se hur det går med den saken.
Vill så gärna göra det för mammas skull men det är så svårt just nu!

Blä jag hatar detta!!!


massa trams

Varför kan folk runtomkring mig inte bara acceptera att jag inte alltid mår bra. Det finns inte en ända människa i hela världen som mår bra 24/7.

Dragningen till mat blir bara svagare och svagare hela tiden. För några veckor sedan kunde jag i alla fall unna mig lite mat för att inte gå ner i vikt utan hålla min vikt där den stod. Nu skulle jag ALDRIG tänka så. Är så fruktansvärt triggad till att gå ner några kilo.. Bara de där kilona. Ja ni förstår, jag vill verkligen!

Just nu känns det bara som deppigheten tar över och jag verkligen inte har något att säga till om. Jag verkligen HATAR de på St Lars. Alltså jag känner mig så otroligt usel där. I alla fall de gånger jag inte gått ner i vikt. 
Ska dit imorgon och jag vet verkligen inte hur det kommer gå. Känns verkligen som att jag gått upp i vikt men HOPPAS på det bästa.  


Året var...

Året var 2009 och 2010! Titta och njut... Och ja min överfetma behöver inte kommenteras :'(
Förövrigt vet jag inte hur jag ska bedöma dagens kontroll och samtal. Halft om halft kanske. Hade gått ner 0,6 kg så det är något i alla fall.
Eftersom jag inte ätit på ett dygn nu börjar jag känna att jag är nära att svimma. Därför får det bli lite kvällsfika och sådär. Så hoppas jag på att det känns lite bättre imorgon. För då ska jag RIDA! Blev ju tyvärr inställt sist :/

Fuck mat!

Ska till Fucking St Lars idag. Vägning+samtal+kontroller= bullshit!

Har fan inte käkat sen igår och jag ska fan aldrig mer äta! Aldrig Någonsin

Alltså helt ärligt jag hatar livet idag och nu ska jag ut en runda. Imorgon kommer lite flickor hit så det blir nice. Hoppas jag i alla fall!

Du säger att Du inte vet vad Du ska göra. Nähä?! Jag då? Har Du tänkt på att jag kanske inte heller vet vad jag ska göra. Om jag ska skratta eller gråta, leva eller dö... Vet vad jag vill men nej, då blir man väl anklagad för att vara egoistisk. Nej men då är ju allt som vanligt igen, ååh vad skönt! *ironi*

Hur långt har det gått när man får en blåsning av sin lärare för att man ligger hemma o vill ta livet av sig istället för att skriva matteprov. "Nej ååh du tänker bara på dig själv hela tiden". Right! In my ass!

Ärligt jag ska duscha och gå o lägga mig igen. Sen ska vi till Lund. DÖDA MIG!


Jag ska fan bli smal och visa vad jag kan. Äckel-skola. Äckel-liv!

best friend

Jag älskar dig!
Du är det bästa som hänt mig
För evigt!
Kommer aldrig sluta älska dig!

bästavän till vänster och jag till höger                              LOVE

good memories

Min lilla fettoboll, saknar dig, saknar våra träningspass, saknar alla tävlingar. Utan dig är jag inte hel. Och jag kommer vara hel sålänge du finns hos mig. Stanna för alltid! Du är bäst! För evigt min!
Kartago <3

Har en jäkla häst-abstinens måste jag säga. Därför ska jag rida min häst (första gången sen inläggningen) imorgon?

Men för tillfället har jag megaångest. Hoppas den har gått över tills imorgon. Mest troligt ångest över kontrollen på torsdag. Jag hatar dom och jag hatar alla som säger att jag ska gå upp i vikt, och jag hatar alla som säger jag är sjuk!!!

Myskväll

Nu skall jag och Olivia iväg till Ystad och ha en liten myskväll i vårt lilla hus där!
Supermysigt!
Kram

självmordsförsök...

Fick vid frukostbordet idag höra talas om att en tjej från Ystad, i min ålder igår tog livet av sig. Hoppade framför tåget. Jag har hennes namn och personuppgifter och vet också att hon varit inlagd på samma ställe som mig...
Alla tankar till henne och jag hoppas innerligt att hon har det bättre nu.

Därför tänkte jag lite snabbt dra upp detta om självmord. Har inte så lång tid på mig men låt mig försöka i alla fall.. Dagligen hör man talas om någon som försökt att ta livet av sig och verkligen vill dö. Jag har själv varit där och jag har också varit väääldigt nära men har liksom fegat ur. Det är inget svårt att ta livet av sig. MEN
såfort det där med självmord kommer på tal hör man kommentarer om; Ja, vad tänker hon med? Hur kan man göra så mot sina anhöriga? Det finns ju hjälp att få.
Men är det verkligen så lätt? Nej det är det faktiskt inte. Hjälpen man får kanske kan hjälpa men den är långt ifrån perfekt. Man har inte valt att själv leva på denna jord och än mindre valt sina problem som får en att vilja ta livet av sig.

Det finns ALLTID ett grundproblem i botten som får en att må dåligt. Något som har hänt. Och isstället för att folk ska fokusera på detta börjar de predika om hur tragiskt och själviskt det är att ta självmord.

BULLSHIT! Visst har man inte gjort det ordentligt är det ett rop på hjälp. Snälla hjälp människan! Men det är fortfarande hans/hennes val om att inte vilja leva.

För något år sedan försökte min bästa vän ta livet av sig. Hon tog en jävla massa tabletter och satte sig sen och drack en massa alkohol.. Jag ringde henne och hon berättade. Ett par vänner som bodde i samma stad som henne åkte dit och ringde polis/ambulans. De räddade hennes liv men fick hon någon hjälp efter detta? NEJ inte det ända. Istället talar sjukvården om för henne hur patetisk hon är som bara tänker på sig själv. Hade det varit jag som hade jobbat inom sjukvården och skulle ta ansvar för denna tjejen hade jag skickat henne till psykakuten på direkten för att ta reda på vad problemet är.

Det är faktiskt fler än man kan tro som har allvarliga problem. Och ingen , verkligen ingen tar tag i dom. Som 16årig tjej går man knappast iväg och berättar att ens farsa våldtar en titt som tätt. Nej istället går man och bär på den bördan.

Varför kan inte sjukvården/psykiatrin få upp ögonen för alla självmordsförsök istället? Klandrar såklart inte dom för att aldrig ha hjälp till men jag kan inte säga någon jag känner som fått en RIKTIG hjälp därifrån.

Mina ord, nu ska jag iväg. Ha det så länge. KRAM!


Sjuk!

Dagens update: Sjuk med feber och hela kitet!

Morgondagens händelser är ganska så intressanta. Först ut är en trip till skolan och träffa sött folk. 
Efter det en trip till Malmö för att träffa fina Olivia. Lite sådär onsdagsmys kan vara bra att ha.
Annars har jag inget intressant att berätta. Inget alls faktiskt. Nästa vecka ska jag till St Lars på kontroll. Jag ryyyser och ska verkligen göra allt för att inte komma dit!
Men för övrigt hörs vi imorgon!
Ha det bäst!

ignet vettigt

Helt ärligt har jag inget vettigt att skriva...

Hade jag kunnat få ut en ända liten tår hade de forsat ut just nu. Allt kändes så bra imorse men där påvägen tappade jag allt. Från att ha planerat en festkväll med utgång till att sitta hemma och vara jättedeppig, nej det känns inte rätt.
.
Dagens positiva kommer här i alla fall;
- Piercade läppen (vilket gjorde enormt O N T)
- Shoppade i sju timmar med syskon och mutti
- Har fått min 4dagars SRF-biljett *HAAPPYFACE*
.
Det var väl ungefär det... Marcus är här men är uppe och spelar pingis med syster för tillfället, så ska väl vara social med dom om en stund. Men inte nu, allt är kaos i mitt huvud.
.
Hoppas ni har en trevlig och festlig fredagskväll!

Jobb

JobbJobbJobb...
Ungefär sådär har min dag sett ut men det har jag inte det minsta emot (=
Imorgon har jag planerat in ett litet besök i skolan, har endast en lektion
senare ska jag dra mig mot Lund för att träffa några speciella personer.
Ytterst trevligt ska det bli!
Egentligen skulle jag vilja skriva något långt inlägg här just nu men är så trött.
Tog alldeles för mycket Propavan igår så det sitter fortfarande i tror jag.
Och eftersom jag tycker det är trist med bildlösa inlägg bjuder jag på en sommarbild som är tagen på vägen utanför vårt hus!