Göteborg

Oh gud vad jag blivit seg på att uppdatera men nu äntligen har jag lite tid över.

En händelserik midsommar har passerat, väldig hädelserik skulle jag vilja säga. Midsommarafton spenderades tillsammans med tre goda vänner, väldigt trevligt var det! Midsommardag ägnade jag åt Eket. Båda bra och dåligt skulle jag vilja säga.

Som rubriken säger är jag i Göteborg. Familjesemester och det är fsktiskt riktigt trevligt
Imorgon blir det först shopping och sedan Liseberg.

/Nittiotretolvnollett

bråttom bråttom

Godmorgon
Har nyss vaknat och fick väldigt bråttom att göra allt som ska göras, klä på sig, äta frukost, fixa sig och sitta vid datorn. Om fyrtiofem minuter ska jag vara på ÄS , inget jag ser fram emot precis, huu! Vet om att jag gått upp i vikt men har inte orkat göra något åt det, är antagligen för lat. Ajabaja

I eftermiddag kommer ågon som ska värdera vårt hus. lite intressant faktiskt. Ska nog jobba då, är så grymt sugen på att resa. Jag och Cecilia, en god vän funderar på att åka till Kreta till hösten. Men vi får se hur det går med jobbandet först.

Nu måste jag kolla av mailen och rusa!

utgång trots allt

Efter tolv timmars sömn är jag äntligen vaken, haha fy vad jag är sliten efter utgången.
Igår blev det en trevlig tripp till Gekås Ullared med mamma och syster. Det blev en hel del shoppat, bilder kommer senare.

Vid åttatiden träffade jag upp en vän, Matilda och många andra personer. Mycket trevligt var det! Hade planerat att ta bussen vid ett men jag kände att jag inte riktigt orkade med ända tills dess så jag planerade om för att ta 23-bussen. Självklart har jag kollat fel och ingen buss går klockan 23. Det hela slutar med att mamma får komma och hämta mig

Idag händer inte särskillt mycket. Jag och syster ska ner till Sjöbo och handla tacos till vår tjejkväll. Hårfärg också givetvis. Jag hade tänkt göra mörka slingor i systers hår. Före o efterbilder kommer självklart.

Jag avslutar med gårdagens outfit, det känns som att jag borde be någon annan att fota, spegeln är inte så bra ^^


leggings: H&M barnavdelningen
skor: Stockholm
Linne: MQ
tröja: Esprit
Väst: H&M
Ring & halsband: Glitter

Ett dygn senare..

... så ligger jag i sängen med datorn  i knäet, väldigt trött! Har hunnit med allt jag skulle idag också så det är ett plus i kanten.
Imorse vaknade jag upp och var nästintill ensam hemma, lite förvånad blev jag faktiskt.

Träffade upp min underbara vän och vi har haft en trevlig dag tillsammans, en sväng inom resebryrån blev det, antagligen bokar vi en resa till Kreta snart, väldigt snart!
Naglarna är fixade: nybyggda, fransk manikyr och glitterrand. Bättre kan det inte bli för tillfället.

Inlägget jag skrev igår är raderat, det var väldigt komplicerat skrivet, onödigt av mig!


En dagens outfit bild för en gångs skull,
Klänning: Nordstan, Göteborg
skor: Din sko, Malmö
Bälte: Pieces, Lund

Ny design, som pricken över i!

Också var den nya designen fixad! Åh så duktig jag känner mig.
Dagen har varit relativ lugn, har inte gjort särskillt mycket mer än att tagit årets första dopp. Kallt men skönt skulle jag vilja sammanfatta det.

Imorgon har jag full planering

9.00-12.00 Jobb
13.00 Möta upp en vän, Cecilia
15.00 Manikyr
17.00 Resebyrån, kolla resa
18.30 Middag med familjen

Det innebär att jag snart ska gå och lägga mig, trots att klockan bara är halv tio.
Jag tror faktiskt att denna sommaren kommer bli hyffsat bra ändå, har varit tveksam men med fullplanerade dagar ser det lovande ut!

Tyvärr fungerar inte bilduppladdningen, dagens bilder kommer senare.


test test

testtest

Mot stranden

Nu hade jag och Syster tänkt köra till stranden, visst låter det mysigt!? Vi ska bara ligga och steka och kanske bada litegrann, vädret är helt underbart!

I måndags var jag på ÄS-centrum. Gick väl inte jättebra, har gått upp 0,3 kilo o behandlarna var typ överlyckliga. Jag grät som en idiot. Kom fram till att jag skulle sluta med en av medicinerna och har provat det fram tills idag. Men har legat vaken hela natten och svettats och skakat. Så jag tror jag börjar med dom igen. Trodde inte de hjälpte så bra som dom gör.

I eftermiddag ska jag och syster jobba! Vi ska tvätta rent hela poolen och fylla med vatten. Vågar vi ta debutdoppet för året? Kaaanske! I övermorgon ska vi till Ullared så blir att jobba ikväll, behöver ju pengar såklart!

Nej nu ska vi åka

listan klart

Sådärja, nu börjar listan bli färdiggjord. Gud vad jag känner mig duktig när jag kan stryka sakerna en efter en .

[x] Dammsuga
[x] Dammtorka
[x] Städa upp
[x] Torka golv
[x] Duscha
[/] Klä på mig/Sminka mig/Fixa håret
[x] Fotogalleriet Tollarp
[x] Tömma mobil
[x] Mejla Anette
Bra va!?

Om två timmar ska vi åka, huu det tycker jag inte alls om! Innan dess ska va äta lunch, blä vill inte alls men det är vägning i eftermiddag så lite får jag stoppa i mig trots allt, hoppas verkligen vågen visar neråt! Hade varit riktigt skönt.

Nej nu ska jag ner och äta  

Lista...

Nu har jag faktiskt planerat en massa saker jag skall ha gjort innan vi åker till ÄS-centrum. Heja mig!
[ ] Dammsuga
[ ] Dammtorka
[ ] Städa upp
[ ] Torka golv
[ ] Duscha
[ ] Klä på mig/Sminka mig/Fixa håret
[ ] Fotogalleriet Tollarp
[ ] Tömma mobil
[ ] Mejla Anette

Jaa, här har vi hela listan. Jag har faktiskt ingen aning om jag hinner allt eller om jag fastnar här. Men det är bara att sätta igång.
Lyssnar på radio samtidigt, lite drygt är det för dom spelar bara samma låtar hela tiden. Känns väldigt oseriöst och nu ringer telefonen men jag orkar inte svara så det får vara. 

/Nittiotretolvnollett

 


mini-bildbomb

Idag har jag faktiskt inte haft riktigt tid och ork att blogga alls. Var supertrött imorse och det smittade nog av sig på hela familjen, alla blev trötta.

I eftermiddag och kväll har jag varit nere med mamma och bror i Ystad. De gick på bio och jag roade mig på egen hand. En tur på stan med hunden och sedan lite mys och tvtittande i stugan. Så fick det bli. När jag kom hem tog jag en joggingrunda, eller snarare "spring-så-fort-du-kan-runda"
Under tiden jag var i Ystad fick jag ett jättetrevligt telefonsamtal, Eva som har fött upp min blivande katt ringde och vi bestämde att jag ska få hem min lilla tjej väldigt snart, spännande!

Maten idag har faktiskt gått riktigt dåligt, har ätit alldeles för mycket men bra är det på ett sätt. Jag och mamma ska till Ätstörningscentrum imorgon och om jag gått ner då är jag ett steg närmre en ny inläggning. Det är sommar ju och jag har inte lust att ligga på sjukhus alls!

När jag kom hem fotade jag litegrann, här är ett par bilder, helt oredigerade är dom så svimma inte! 



Varför vet jag inte...

1. Ditt favoritställe på sommaren?
- Jag har faktiskt aldrigt tänkt på det men det var ingen svår fråga. För mig är svaret Ystad! Verkligen ingen annanstans kan man hitta en så turisttät och mysig stad!

2. Hur spenderar du hellst den perfekta sommardagen?
- Först och främst tar jag med hästen ut på en ridtur i skogen. Efter det drar jag mig mot Ystad och slänger mig på stranden för att sola, med andra ord tar jag det lugnt!

3. Vad lägger du hellst på grillen?
- Nu är jag inte så förtjust i grillat eller mat över huvud taget men annars hade det nog varit en riktigt fin köttbit

4. Vad har du för planer för årets sommarlov/semester?
- Nu i sommar ska jag mest ta det lugnt, träna och tänka på vad jag äter. En tur till Ven blir det med släkt för att cykla. En trip till Göteborg blir det också, hur det nu ska gå. Kort därefter kommer min katt hem så jag ska lära känna henne väldigt väl!

5. Dina bästa sommarfärger?
- Ljusrosa absolut!

6. Nämn några saker du tycker är typiskt svenskt på sommaren:
-
Husvagnarna och jordgubbarna helt klart! Helst med låten "Man ska ha husvagn"

7. Bästa sommarminnet från barndomen?
- Sommaren 2008 var en av de bästa jag någonsin varit med om. Likaså sista veckan av sommarlovet 2009. Hade då pojkvän som var helt underbar. 

8. Havet, sjön eller poolen?
- Poolen helt klart, helst den här hemma!

9. Vad väljer du i glassbaren?
Nej jag äter inte glass, det är förbjudet!

10. Vart går din drömsemester?
- Med risk för att låta tråkig så går min drömsemester till Göteborg. Där känner jag mig verkligen hemma, vi tillbringar alltid sommarn där. De pratar så härligt!

fan fan fan

Fan fan fan, åt för mycket till lunch. Hade egentligen bara tänkt ta salladen men det blev macka också, fan vad tänkte jag på egentligen?

Jag är riktigt megatrött måste jag tillägga, har haft en massa ångest och då blir man trött. Jag pallar inte inläggning igen, det är på tal hela tiden om jag inte sköter mig, fan fan fan! Blir så besviken på mig själv när jag antingen äter inget eller enligt mig äter för mycket.

Ikväll ska familjen på bio "kommisarie Späck" blir det, vi ska på resturang före. Vill verkligen inte! Hata livet just nu, bara så ni vet!
Nej nu ska jag gå och göra mig färdig inför kvällen.

/Nittiotretolvnollett

Godkväll

Har suttit och tänkt ett bra tag nu, imorse har jag bestämt för mig att jag åt några popcorn. Fy fý på mig. Därför ska jag träna ikväll, måste gå ner nästan tio kilo nu. Under tiden jag var inlagd gick jag upp hela nio kilo. Snacka om att jag blev förkrossad i onsdags när jag såg vågen för första gången. Kändes som om hela jag gick i spillror.

Ikväll ska vi äta någon fläskfilé och potatisgrattäng. Jag kör min gurka och kanske couscous, precis som vanligt, funderar på att börja utöka lite, kanske?

Kollade precis ut genom fönstret och det står en traktor nere vid dammen, väldigt nära kanten! Haha ja man slutar aldrig förvåna sig!

Nej nu ska jag fortsätta dreggla över en massa kläder på nätet, är verkligen shoppingsugen men måste spara pengar till katten ..

/Nittiotretolvnollett


Hos moster

Nyligen hemkommen från moster, jag lagade en sallad och satte mig hos hennn och åt. Hon blev superglad verkade det som. Brevid mig ligger katten, skitgullig är han, liksom ihopkrupen till en boll. Nauw.

Nu i eftermiddag vet jag faktiskt inte vad jag skall göra, måste fixa en sak men orkar inte riktigt med det. Men det måste göras. Om exakt tjugo dagar kommer min lilla kisse hem, det är en Ragdoll vid namn S*Medinas dolls Hera. Jättesöt är hon, och gosig framförallt. Var precis inne på uppfödarens hemsida och tittade på bilder. Man smälter, en liten sockerbit!

Nu skall jag fortsätta kika vidare och kanske bygga lite på hemsidan, måste göra klart kullplanering och liknande


/Nittiotretolvnollett

Morgon

Godmorgon
Morgonens första timmar är avklarade och frukosten är äten. En dl havregrynsgröt, inga tillbehör blev det.
Idag har jag inga planer alls, ska ut till kaninerna en runda nu snart men det är allt.

Imorgon åker jag och C. till S. får att ha en trevlig helg tillsammans. Nåja, så bra som den kan bli i alla fall. Ska kolla upp hur vädret ska bli så kan vi planera lite utifrån det. Ytterst trevligt!

På tal om väder, idag ser det inte jättefint ut men det blåser inget i alla fall, tur! Det är så jobbigt när man måste gå runt och frysa bara för vädret inte kan skärpa sig.

Nej nu ska jag gå ut och mysa litegrann, ha det!

/Nittiotretolvnollett

Middag "CHECK"

Då var kvällsmaten avklarad, cirka en och en halv dl sallad blev det plus en dl lasagne som mamma tvingade på mig. Blä. Tog ungefär en timme att äta men vad gör det.

Ikväll blir det familjemys antagligen och film-tittande. Wallander.

Satt och kollade designen på bloggen för ett tag sedan och insåg att det är ett mattema? jag har, hur passande är det? Helt okej tycker jag. Mitt liv kretsar kring mat!

Har ingen aning om vad jag skall göra nu faktiskt, syster ska ha dator så jag får snällt akta på mig. 500 situps och Ett varmt bad i jacuzzin med ansiktsmask får det bli, det behövs. Det är kallt ute så springtur skippar vi ikväll. 

Mamma fick precis reda på att jag strulat med medicinerna. Har inte tagit de på två dagar och tog full dos ikväll, antagligen kommer jag däcka snart, känner mig extremt hög/yr. Det var inget bra försök att sluta med dom. Får göra det ordentligt istället. Jag tror jag går upp i vikt av dem, kanske.

/Nittiotretolvnollett

århundradets fest "CHECK"

Jag tror det var århundradets fest igår, visserligen var vi bara åtta pers men det räckte väl. Alla var så otroligt wasted att ingen minns något, vi vaknade lite överallt. Lite poäng där till mig själv som ordnade festen ^^
Gick till skolan imorse och jag tror alla var extremt bakfulla. Förrutom jag själv, var fortfarande extremt onykter..`. Så då kan man stryka det från listan, komma onykter till skolan...

Maten idag kan jag stolt berätta om, eller nej  

Vad jag minns sen igår åt jag ett chips, lite mindre bra men har nog jämnat ut det idag, så det är kvittat!

Nej nu ska jag gå och sätta mig vid middagsbordet med familjen, de väntar. 
På måndag väntar ännu ett samtal på ÄS-centrum, ska bli extremt intressant (Känn ironin där), föräldrarna är nog inte så taggade, det är bra för då får dom inga dumma idéer.    

/Nittiotretolvnollett

Jamen då så...

Ja då är detta en av bloggarna i högen jag startat under min "dator-karriär". Känns inte som det kommer bli något jätteseriöst av detta heller men den som lever får se.

Jag vill verkligen inte säga att detta kommer bli en Pro-Ana blogg för det kommer det inte men jag har min speciella livsstil och kommer nog alltid ha.

Min vardag är ganska ångestfylld då jag har Anorexi men också mycket spännande, allt kan hända.
Kommer skriva här när jag känner att jag behöver skriva av mig och liknande, läs och njut! eller hur man nu vill se på saken.

/Nittiotretolvnollett!