En nyårstrip och en resumé

En liten snabbresumé av dagen tar vi nu innan jag ska städa hos Liv och Emil (kaninerna)!

Dagen har spenderats på Nova Lund med två mycket fina tjejer, Bea och Cicci! Lite senare kom även Jakob! Riktigt trevlig dag som mer än gärna görs om!

Lite nyttig info är väl att de senaste tre dagarnas shopping har gått på mellan 2000-3000 kr. Mjaa, en hel del kläder har blivit shoppade med andra ord. Bästa kap är nya väskan! Ursnygg och inte alltför billig (ingen rea...)

Bilder kanske kommer en annan dag om vi har tur! (;

Imorgonbitti åker jag till Danmark där nyår kommer firas in. En trevlig trip blir det med massa sol, bad och festligheter! Självklart kommer jag sakna mina kära vänner!

2011 ska bli mitt år! Hur det nu skall gå till!

Stora kramar (L) 

 

Lite bortförklaringar och bilder!

Okejdå, Back in bussiness som man så fint säger.

Har ju inte precis bloggat på de senaste veckan/dagarna. Anledning? Har helt enkelt ingen, mår ganska så bra för tillfället. Har nya vänner, ska tillbaka till skolan och ja, nej livet går ganska så bra nu! Även om jag inte äter allt som jag ska så fungerar det just nu. Skönt! Främst för min familj och mina vänner!!

Jaha, och då undrar ni kanske vad som fått mig på så bra humör? Jo jag börjar helt enkelt acceptera min kropp, även fast jag hela tiden vill gå ner de femton kilona igen så fungerar det faktiskt och jag är ju inte alltför stor! I alla fall inte hela tiden! 

De här två bilderna förklarar mina känslor just nu!

ja första bilden kan man väl beskriva såhär. En (ja, den skulle sitta) jättetajt hård kjol i stl xxs,
resultatet ser ni själva, stor i midjan!

Och andra då, detta är ett par tajta stuprörsjeans i storlek xxs/xs och ja, resultatet ser ni ju själva!

JAG ÄR INTE SÅ ÖVERDRIVET TJOCK INTE!

Ibland kan jag verkligen älska livet och när jag ser dessa bilderna är det helt underbart vad jag trivs med att vara jag!

god jul!

*bild borttagen* ÅNGESTFRAMKALLANDE FETTO!


Permissonsdax

Känner att jag inte alls har varit aktiv men jag har inget behov av det heller. Får se hur det blir i framtiden men bloggar nog lite när jag känner för det istället för att uppdatera varje dag.

Är just nu hemma på permission. Har varit hemma dsedan i Fredags. Tyvärr ska jag tillbaka idag men det positiva är att jag blir utskriven på tisdag. Blandade känslor för det, känns just nu som att jag kommer falla tillbaka i gamla banor. Under den korta tid jag varit hemma har det redan blivit så. Men jag har inget val och på avdelningen vill jag verkligen inte vara kvar. Det suger där.

Om en stund ska jag och familjen kolla in systers julspel i kyrkan. Hm, kanske inte det roligaste men självklart ska vi dit. Senare ska jag och pappa in till Malmö och kolla musikhjälpen och sedan till avdelningen. Man äter ju middag där redan 16.30 så vi ska vara där innan dess.

Åh, jag vill bara gråta men jag kan och får inte gråta. Sjukt jobbigt men that's life och nu ska jag äta (eller kanske inte?)

Ha det jättebra!

för en timme sen...

För en timme sen var jag i skolan
För två timmar sen hade jag vila
För tre timmar sen åt jag lunch
Och nu har jag tråkigt.

Nyss haft läkarsamtal, ska få sluta med ena medicinen vilket är A W E S O M E. Love it!

För övrigt är det en ganska dyster dag, alla här verkar helt nere och då blir man själv nere. Ska nog bli utskriven nästa vecka. Yeeeah! Eller ja de slutar väl som det gör men thats life. Hit tänker jag fantamaj inte komma mer!

Ha de bra !

Lite tankar...

Ja egentligen hade jag gått och lagt mig men jag faktiskt inte få ur en sak ur huvudet...

Vi tjejer som extrembantar, vad är det vi vill vinna? Är det för att vi vill uppnå till de sjuka ideal modellerna lägger fram eller är det kontrollen som triggar oss? En sak vet jag i allaf all, vi blir triggade av varann och inte minst av alla Pro-anas. I alla fall jag och det tycker jag är helt fel!
Att extrembanta om man är överviktig är en sak, det kan vara ända utvägen. Men när man är under- eller normalviktig. Vad är det vi vinner? Varför inte vara nöjd när vi väger 50 kilo? Istället strävar vi efter de extremt ohälsosamma vikterna som 30-35 kg. Nu talar jag inte för alla, verkligen inte utan jag talar främst för mig själv.

Dagens krav i samhället är extremt hårda, för att få komma in på skolan du vill gå på krävs det att du blir antagen vilket du blir av att uppfylla alla kriterier som finns. På en musikskola MÅSTE du kunna sjunga för att komma in, på en fotbollsskola MÅSTE du kunna spela bra fotboll.
Ja och för oss andra då? Vi som kanske är bra på en sport men inte vill satsa på den som ett yrke utan vill ha en bra grund att stå på? Kanske vi vill då spela fotboll på skoltid och gå den linjen, även fast vi inte är bra. Varför ska då inte vi få komma in och i alla fall få försöka...

Nej jag tycker inte det är konstigt att många tjejer (ja och killar) hamnar i den sitsen de gör, i anorexiskiten. Oftast på grund av samhällets sjuka ideal.
Jag själv är ett stort fan av serien Top Model och har under flera år följt serien aktivt. Men vad får jag ut av det? Jo att jag borde träna mer och äta mindre. Alla dessa perfekta kroppar, alla dessa smala modeller med ett utmärkt ansikte. Som dessutom ser ut att må underbart bra. Jag säger då bara FEJK!
Modellvärlden är så jäkla mycket fejk och vafan ska vi sträva efter det för? Istället för att bara vara nöjda över den vi är och den kropp vi har.

Med detta vill jag inte säga att jag ska sluta läsa bloggar, ska sluta gilla Pro-anas, sluta titta på Top Model och sluta extrembanta. Jag för bara fram mina åsikter precis som så många andra gör.
Har ni åsikter eller vill säga något så kommentera på! Jag är öppen för diskussioner!



och lite vanlig klassisk bloggning, Jag har P E R M I S S I O N och är jätteglad för det! Men snart är det back to life och in på avdelningen igen, tyvärr. Men det bästa är att det närmar sig utskrivning!

Kram!

Tårar i mängder

Inget att skriva idag!
En hel hög med tårar har det blivit.
..och ja jag är chockad!

Nu ska jag sova
Sov gott (L)

Vill ha i miniformat

Dagens vill ha i miniformat
Allt kommer från Dorothy Perkins
(och ja det är favoritstället)


Nya tag

Ja det sägs ju att man ska ta nya tag när det inte gått så bra. Sagt och gjort, nu är jag back in business.
Kan förklara lite om hur mina regler varit sen jag kom hit på avdelningen:

-Inga toalettbesök själv. Måste ha med någon som tittar på
- Ej duscha själv
- Måste äta 100% av alla mål.
- Gå ut en timme/ OM jag ätit upp exakt allt
- Får ha besök vid planerad tid

typ så ser det ut här, allmänt dryyygt men som tur är har vi mobilia och Södervärn nära så man kan alltid ta sig någonstans.

Imorgon ska jag ha permissiiioooon och då ska jag träffa C. Riktigt riktigt mycket längtar jag! Längesen nu.

Bloggar senare för nu är de Middag (Jag vet, AStidigt)

"jag har ingen jävla sjukdom"

Jag har ingen jävla sjukdom
Jag har ingen jävla sjukdom
Jag har ingen jävla sjukdom
Jag har ingen jävla sjukdom
Jag har ingen jävla sjukdom
Jag vill bara bli lite smalare...


Jag har pratat, pratat, pratat och pratat med min behandlare om detta och jag är fortfarande fast vid att jag har ingen idiotisk sjukdom utan jag vill bara bli lite smalare, det fetto som jag är!

Usch och fy, jag är på sämst humör. Idag har jag varit här i tre veckor och ska vara kvar några veckor till, det suger! Ovanpå det har jag megaånget. Tjock tjock tjock tjock. Fan!

Men puss på er som läser i alla fall, har ju tappat en massa läsare nu när jag haft lösenskydd. Blä!

Lösenordskydd och lite bilder!

Puh, troddee jag förstört min blogg föralltid.
Varför jag haft lösenskydd på bloggen behöver vi inte snacka om, det hände lite saker här nu i dagarna nämligen. Men nu är jag back in business igen, Häärligt Nathalie!

Slänger upp lite bilder från mitt rum.

Ett mer omfattande inlägg kommer senare när jag har lite blogglust. Just nu är allt grått och trist. Fast en sak är inte trist och det är att min syster som varit och hälsat på här idag inte kan komma hem så hon får snällt sova över här i natt. wiihoo! Heh, snön äger

Ja, en hel del örhängen har blivit gjorda, dagarna är trots allt ganska dryga!

Och sju underbara rosor har jag också fått, finfint!

Och ett sånt här underbart kort+armband fick jag av klassen. Sötnosar!
(och nej bilden går inte att vända, envis en!)