Rubriklöst inlägg

Era kommentarer, de värmer ordentligt ska jag tala om.

Mer intressant har jag egentligen inte att skriva men jag får väl försöka lite, bara lite.
Är på så otroligt dåligt humör, har käkat lite idag, varit väldigt låg och ja allmänt borta.
Hade besök av morfar och mormor nu ikväll, fick en jättefin ros. Det var nog dagens bästa.
Ska även snacka om rumsbyte nu ikväll, sköönt om jag får ett större rum.

Pyttepyttelitet är mitt rum som jag har just nu.

Slänger in en lite halvknas inte helnykter bild från någon fest, varnar bara för att jag ser meeeeegatjock ut. :(

Allmänt velig..

Jadu rubriken säger väl det mesta.
Har en otroligt konstig känsla i kroppen efter att kollat runt på facebook.
Tror till och med att jag hittat anledningen till den konstiga känslan...
-jag saknar livet och det är inte lite utan det är rätt rejält.

Här går jag och förlorar vän efter vän (Självklart är de bästa kvar oavsett vad)

Något positivt med denna dagen, Ska till SWEDEN ROCK i sommar, helt underbart!
Ser fram emot det såhääär mycket, kan tillägga att föräldrarna är helt med på de (y'

Hoppas även på att jag får byta upp mig till ett större rum i veckan som kommer,
det jag har just nu är väldigt litet och det är precis här får plats en extra madrass när föräldrarna ska sova här.
Men hoppas kan man minsann, nu måste jag dusha!

ha det nice små vänner!



hallå

Har egentligen inget vettigt att skriva men ändå skulle jag kunna skriva hur mycket som helst. Hur konstigt är inte det? Hmm!

Inne på min tredje dag som jag äter här på avdelningen. Äta=utevistelse så jo jag måste äta (Nej fy fan). Vill bara komma hem härifrån. Detta är inget trevligt ställe. Visserligen är det väldigt bra personal osv osv osv men de andra inlagda. De är nog inte bra för mig, vissa i alla fall. Blir så djävulskt triggad till att banta när jag ser en viss person (som är väldigt smal).

För tillfället är jag ensam här, mamma kommer nog vilken sekund som helst men ganska så skönt att bara ta det lugnt. Sen ska ut och gågågå, riktigt skönt för här inne är verkligen ingen luft. Imorgon är det fullt schema, BUP-skola, sjukgymnastik, samtal med behandlare och däremellan en massa måltider inkl liggande vila.

Måste bara skriva detta lilla här, ett litet plus i kanten liksom. Jag saknar en person så galet mycket. Hoppas verkligen på att vi kan träffas när jag har permis. Han betyder så helt galet mycket för mig. Känner bara för att krama honom, hålla om honom ända till det inte går mer. Du vet nog vem du är, glöm aldrig det! (L)



En liten gnutta chock

Kan börja med att inleda inlägget med att jag häromdagen hade fint besök av två flickor från klassen. Plötsligt stod dom bara här och gud vad jag blev glad. Ett kort och armband fick jag. Att något kan betyda så himla mycket!

Idag hade jag min första timme utevistelse, vi var på entré. Under den tiden måste jag säga att vi var jäkligt effektiva. En mysdress, en tröja, ett linne och ett par tights blev shoppat.

Men... när vi stod där på Gina så såg jag dom, två stycken jag känner, de jag minst ville se, en våg av osäkerhet sköljde över mig. Ska man hälsa eller inte? Jag har inte lust att snacka om mitt liv, har inte lust att visa mig såhär. Vill bara krypa in i min bubbla o bara gråta... 

Förrutom det så var det en rätt hyffsad dag. Pappa har hyrt två filmer vi ska se ikväll. Så jag återkommer för nu är de mat, o jag börjar gråta.

Höstigt väder

Har egentligen så mycket tankar och känslor att jag skulle kunna skriva en bok tror jag.

Oförberedd vägning var det idag, och ett helt kilo har jag gått ner sen i torsdags. Jag borde blivit glad men konstigt nog blev jag inte det. En aning lättad men inte glad, konstigt!

Nu ska jag och mammi gå och borsta tänderna, det har varit en tuff dag. Och en ännu tuffare blir det imorgon då jag egentligen ska börja BUP-skolan. Dock känns det lite si sådär så de får kanske vänta någon dag till.


Bilden är dock inte från idag men vafan, är det höst så är det ^^


frånvarande

Har varit lite frånvarande och kan tyvärr inte riktigt svara på varför. Mår inte riktigt okej, har en väldigt konstig känsla inom mig soms äger att något stämmer inte..

Har varit (som varje dag) inne och kikat på facebook. Fester man missat, kompisar som vill träffas och vad gör jag? Jo sitter här! Alltså jag börjar gråta när jag tänker den tanken. Jag kunde varit ute och festat och hängt med polare istället...

Menmen nu är läget som det är. Jag och pappa har varit och kollat på bil och sådär, allmänt lugnt. Imorgon ska vi dit igen och kolla bil, har nog bestämt oss nu.

Fast först ska man ta sig genom nattten , sover inte så himla gott men känns lite dumt att gå ut till nattpersonal och be om hjälp. Men den tiden kommer nog också!

Skriver mer senare

kram <3

Lite smått halvlyckat

Då var denna dagen också över, SKÖNT! Dagarna går helt otroligt sakta här, riktigt drygt är det. 

I helgen jobbar ingen av mina behandlare. Lite halvt om halvt bra kan man väl säga. Lättare att slippa äta men de är ju ändå rapportering kring det på måndag när de kommer tillbaka.

Kvällen har enbart bjudit på duschning och lite kvällsmat. Ja, de var första gången jag åt på flera dagar och jag hoppas innerligt att jag inte vaknar upp imorgonbitti så som imorse. Med en puls på 140 trodde jag att livet var över, så dåligt mådde jag men efter lite vatten och andra tankar blev de bättre.

Nu kom precis nattpersonalen, lite läskigt för jasg har aldrig träffat dom innan S: Men de är säkert snälla, om inte kan man ju hålla sig på rummet och man ska ju ändå bara sova inatt. (Hm, vaknade 3 inatt och var vaken till personalen kom in vid  7).

Nej nu ska jag fortsätta med evighetspusslet, borsta tänderna och städa litegrann innan jag ska sova.

Sov gott!


En blek, osminkad, trött och orolig tjej skulle jag vilja säga

Vårt evighetspussel som aaaldrig tar slut... känns det som...

Puss <3

Im still alive

Jag lever fortfarande (:
De senaste dygnet har varit alltfär jobbigt, vaknade inatt i nya sängen och ville bara hem. En hel del ord, en hel del tårar, extremt mycket ångest men ingen mat har det blivit.

Har fått en härlig behandlingsgrupp så det är inget fel alls, men mina grannar hade jag bra klarat mig utan. Aja, de kommer snart flytta härifrån  och skönt är väl det.

Men tack och lov att man får ha datorn med. Utan den hade jag typ dött ju, eftersom att mobilen är inlåst.

Nu är det fika *suck* och sedan har jag möte med en behandlare. I eftermiddag ska jag kolla in BUP-skolan där jag ska börja ev.  Får se hur allt går o ja, jag vet inte vad jag vill riktigt.

Kram sålänge

Back in business

Back in buisness eller vad det är man brukar säga (;

Dagen har spenderats på St Lars, oootroligt långrandigt skulle jag vilja kalla det. Mest förberedning till imorgon och sådär. Lite allmänt snack kring mat, depp och det vanliga.

Vad kvällen bjuder på är Sova! Ska alldeles strax gå och lägga mig, klockan halv nio ska vi köra imorgon och man kan ju inte vara alltför trött. Men först ska jag läsa bok för gullungarna.

Min älskade FunLight är nu slut (någon som antecknade?) och det är riiiktigt sorgligt. Blir till att köpa ny morgon bitti, om vi hinner dvs.

Har inte mycket mer att skriva om, nästa inlägg får ni från en sur jag antar jag så ta till vara på detta ^^

KRAMAR och sköt om er! Livet är alltför kort !

INLÄGGNING :'(

Inläggning på torsdag, vafan asså!
Ett fetto ska inte vara inlagd!
GAAH, hata det!

Ingen svält, ingen träning, säkert stenkoll på att inte kräkas o sånt...
FAN


Bästis<3


Jag till vänster och bästo till höger, <3 mina 40 kg...

Det brast

Herregud hur kunde det bli såhär?
Vart brast det?
Det vet nog ingen
Men kanske kan det få ett slut
Någon gång...

söö söö trist

På senare tid har bloggen blivit så himla tråkig. Varför? Jag vet! För varje dag som går vänder jag mig mer och mer inåt, mot mig själv. Jag smsar inte med någon, pratar inte med någon och träffar absolut inte någon. För någon kan ju se mig. Jag lever som i en bubbla! Och vet ni vad det värsta är? Jag trivs! I min bubbla gråter man inte, utan man lägger all fokusering på mat, att svälta, kräkas upp maten, att banta, räkna kalorier. Ni hör själva! Är det så konstigt att jag inte har något intressant att skriva om? Nej!

Kan berätta lite kort om dagen så ni faktiskt förstår vad det är jag sysslar med om dagarna. 
Blev väckt vid tio och gick strax därefter upp. Åt lite frukost, hade så mycket ångest att jag gick ut och tränade, sedan kräktes jag. Fixade lite med mitt rum och låg på  soffan. Vägrade äta lunch, tänkte att jag skulle svälta till imorgon. Tiden gick. Klockan blev halv fyra och vi ska äta mellanmål. Hade ju tänkt svälta till imorgon men mamma säger att om jag inte äter lägger dom in mig på psykakuten. Därför äter jag mellanmål, kräks och får reda på att vi ska till behandlarna och St Lars imorgon. Lite mer ångest och jag vill ta livet av mig. Men nej, inte idag... Det får bli en annan dag!
Ungefär sådär ser mina dagar ut, kanske en liten förklaring till varför min blogg har blivit så trist på senare tid. Ha de!

Yeeh

God middag älskade bloggläsare!

Kan inte vörja på något annat sätt än att jag är på pissigt humör. Rent ut sagt.
Ville mest skriva att jag lever, och att jag faktiskt ska gå och lägga mig.
Så vaknar man kanske på liiite bättre humör i alla fall,

!ha de!

Söndagskväll

Och vad ska man nu blogga om? Några tips?
Känner att jag egentligen har hur mycket som helst att skriva men jag vill inte vara den som klagar, alltså låter jag bli (:

För tillfället letar jag runt lite på internet efter en tillfällig bloggdesign. Hade inte varit illa att förnya sig lite grann. 

Imorgon har jag faktiskt ingen aning om vad som ska ske, ska nog åka och kolla lite färger. Tänkte måla fondvägg på rummet och har inte den blekaste om vilken färg jag ska ha. Lutar mor rosa eller lila faktiskt.

Nu hade jaqg tänkt avsluta detta lilla inlägg då jag hittat en design som passar hyffsat. Tänker prova nu så ni får ha de så bäst sålänge!
PUSS

Storstadsbesök!

MOT STORSTADEN!

Slut påd epp

Well Well slut på deppinläggen för denna helgen, I think. 
Fast egentligen är ju helgen knappt påbörjad,  men sagt är sagt så så får det bli.
Nu när jag ändå ska skriva ett positivt inlägg kan jag ju börja med dagen,
har varit och shoppat med pappa och syster. Supermysigt hade vi det och supermycket kläder hittade jag. Ibland är livet bra härligt.
.
Imorgon har jag ingen aning om vad som händer. Egentligen är det Bar á Bar (klubb) men jag känner att de här sista kvällarna vill jag ta de lugnt och tänka över framtiden. Dessutom jag har ingen större lust att träffa folk.
Men nu ska jag ut och ha det trevligt! Ni får ha det så gott,
-
här kommer en väldigt gammal, "minnesväckande" bild, från min första "omgång" som "icke-frisk"


Life sucks!

Hej Ångest Ångest Ångest !
Inläggning på tisdag???. 4 dagar kvar???.
Måste sköta mig hemma, annars får jag inte va kvar fram till tis.
Det kommer gå bra, nej de gör det inte, JO!
Då måste jag äta? och gråta? och spela?
och..... ja.....
datorn kommer följa med så jag kommer uppdatera,
ofta!
.
Men vafan jag är jättenervös!
Vill verkligen inte äta sex mål om dagen
Vill inte ligga på nån jävla avdelning.
Vill vara hemma och bli smal
Vill itne bli nån fet kossa!
:'(   :'(

skabbigt

Fy fan vad jag känner mig skabbig!
Åt pizza idag, och behöll den, alltihop
Öe, sitter seriöst o nästan gråter.
Patetisk? Eh ja!
.
Fått tiden får inläggning,
hata det, vill verkligen inte,
kommer vägra totalt asså
.
Men trots allt har jag världens bästa vän
Cassandra Bergqvist <3